reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

marzena to dobrze że z dzidziusiem wszystko dobrze:-)

confi...a Ty się tak nie pocieszaj że Ci uda puchną:-D:-D chociaż wiesz ja chyba też to sobie tak wytłumaczę:-)

reklama
marzena to dobrze że z dzidziusiem wszystko dobrze:-)

confi...a Ty się tak nie pocieszaj że Ci uda puchną:-D:-D chociaż wiesz ja chyba też to sobie tak wytłumaczę:-)
czyms musze sie pocieszać no nie? :-p
a skoro wszystkie sobie to tak tłumaczymy to przynajmniej wiem ,ze nie jestem sama :-D

Marzena80-ciesze sie, ze wszystko w porzadku.Ja takze miałam dzis wizyte.U mnie tez wszystko w jak najlepszym porzadku.Szyjka zamknieta, ale skrócona o 30%.Mały jest juz odwrócony głowka w dół.Mi takze doktor powiedział, ze mam duzo wody w organizmie i ze po porodzie to zniknie. :-):-D.Aha i 22 bede miała robione ktg.Doktor powiedzial,ze moge urodzic juz pod koniec kwietnia lub na poczatku maja, czyli dwa tyg.przed planowanym terminem:-D.Juz nie moge sie doczekac:-DWizyta u fryzjera tez sie udała:tak:;-).Włosy jak marzenie:-)

też mam zamiar wybrać się do fryzjera na początku maja..tylko nie wiem czy ja tam wysiedzę...kurcze normalnie to tak jest zwykle z 2h...a teraz to wydaje mi się strasznie długo:baffled:

witam majóweczki powiem wam że z dnia na dzień plecy mnie bolą coraz bardziej na wysokości piersi już nie mogę :eek: nogi jak banki i strasznie mi duszno a tak się cieszyłam z wiosny :sorry:a ostatnio jak byłam u fryzjera to dałam rady ale teraz chyba już bym się nie skusiła ałłłł mój kręgosup

Marzena80 i K.M.-fajnie, że wszystko ok z wami oby tak dalej.
Ja mam wizytę za tydzień.

Co do spuchniętych nóg to mam to samo ale o dziwo ręce mi nie puchną. Da się przeżyć i najważniejsze że już wiosna. Chociaż na jutro zapowiadają burze:baffled:. Oby nas ominęło.

Hej majóweczki, nie było mnie kilka dzionków a tu tyle do przeczytania:szok:.
Mam małe problemy techniczne z internetem i jak zdaże doczytać dwie stronki to zaraz lipka :wściekła/y: ale dziś ....cisza...odpukać.
No , widze że temat wiary sie przewinął ale w tej kwestii to raczej sie nie wypowiem zbyt kompetentnie:baffled:,wierze w Boga ale nie w kościół ,nienawidze obłudy księzy i ich pokrewnych dewot:wściekła/y:.Podziwiam za to część rodziny nie bende pisała jakiej wiary (???) żeby nie było zbytecznych kometarzy ,ale chodzi o fakt że całe życie walczyli o godność z klerykalizmem.Kuzynostwo znosiło obelgi z powodu braku chrztu,braku komunii itd. a dzieci bywaja okrutne a mi samej nie raz było wstyd za koleżanki które ze mną w jednej ławce kościelnej siedziały a za kościołem kamieniami w nich rzucali.
Co do samopoczucia to widze majóweczki że coraz mniej opisów o złym samopoczuciu a to chyba za sprawą pogody a tym samym więcej optymizmu :-), niech tak zostanie !!! Dużo zdrówka bynajmniej wam życze:tak:
A ja dzisiaj z M praliśmy wykładziny w salonie i korytarzu , na szczęście mamy specjalny odkurzacz ale tyle było przestawiania a jeszcze na koniec na kolanach umyłam podłoge w kuchni....łoj .....i tu chyba przegiełam:crazy:.Ale teraz odpoczywam :-D.:-DUdanego wieczorku!!!!

co do puchnięcia to ostatnio mi troszkę stopy spuchły ale tylko w jeden dzień..i jak narazie odpukać mam spokój:-)....a Wam dziewczyny jak tak puchną ręce i nóżki..to nóżki jak najczęściej wywalać do góry:-) i jeszcze pamiętajcie jak najbardziej ograniczyć sól..i jeść dużo ryżu

reklama
Ja to nawet nie moge zalożyc pierscionka zareczynowego, a obraczke nosze na łańcuszku tak mam opuchniete palce u rak.Nogi jak balerony.Ale juz wkrótce koniec i nie bedziemy pamietały tych opuchnietych rak i nog i tych wszystkich niewygód,a bedziemy cieszyly sie naszymi skarbami:-)

Do góry