reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

masakra jakaś z tymi teściowymi...współczuję Wam bardzo:no:

akaiah- dobre:-D

kinga- ja też miałam ostatnio takie dni, gdzie późno zasypiałam a wstawałam bardzo późno. Ale już mi się przestawiło;-)

A u nas dziś duszno i gorąco...dobrze, że wczoraj trochę posprzątałam, bo właśnie się nam goście na popołudnie zapowiedzieli, a nie jestem w stanie dziś szaleć z odkurzaczem. idę jeść obiad. dziś barszczyk na serwatce z ziemniakami i krokiety z pieczarkami i mięskiem:-)

reklama
a u mnie się pyrka ogórkowa z ryżem bo mnie naszło a później będę robić pastę serową do kanapek - pychota :tak: wrzucę przepis z wątek bo to szybkie i łatwe a pasuje do kanapek

martula też to zawsze powtarzam :-)

ale mi smaka narobiłaś tą szarlotką :-p a z jabłek można zrobić kompocik do słoików albo moja babcia robiła jeszcze dżem z rabarbarem... kurde lecę po jabłka :-D

Witam się i ja... ale gorąco...
lapedrill faktycznie m się nie popisał ale czasami faktycznie nie ma czego od nich wymagać :)
Ursula jak tam dzisiaj humorek i badanka???
Aaga wypoczywaj Kochana, relaksuj się ile możesz.
Melonowa jak wózeczek, mi m powiedział że kupimy we wrześniu:)

Ja dzisiaj w domku, powolutku... trzy razy pod prysznicem. Pojechaliśmy z dziećmi na plac zabaw aby trochę się wyhasały, niby plac w lesie ale tak gorąco...
teraz M zabrał dzieci na boisko i grają w kosza a ja się byczę na łóżeczku... Trzymajcie się :)

Cześć :) pozdrawiam znad morza :) pogoda super, jutro "smażenie" na plaży, tzn. ja głównie pod parasolem, z kapeluszem na głowie i pareo na brzuchu, ale co tam - kilka promieni zamierzam złapać.
Jestem padnięta, wcześnie wstaliśmy, podróż ciężka i długa. Poszwędaliśmy się po plaży, potem za pizzą i na kwaterę. Zaraz idę spać. Odezwę się może jutro na dłużej, ale dzielnie Was przeczytałam, co w ciągu dnia u Was się wydarzyło :) pa

Dziewczynki zazdroszczę Wam tych wakacji :p Ja ze względu na remont mieszkania nigdzie się nie ruszam...z wiadomych względów finansowych xD

A teraz Was zaskoczę... otóż mam...pokarm :szok: Dziś rano zauważyłam, że 'woda' mi leci z piersi, teraz już jest koloru mlecznego :p No cóż, pochodzę tych kilkanaście tygodni z wkładkami laktacyjnymi, powściekam się i zaparzę kilka razy, trudno xDD

Pozdrowionka od Milenki :*

reklama
Witam w niedzielny poranek. Na weselu było super. Wyszliśmy po 2nie byłam może tyle zmęczona co strasznie muzyka głośno była i miałam aż wrażenie że brzuch drży. Jak wróciliśmy do hotelu to się okazało że na dole też wesele szok:i mieliśmy do 5 masakrę.a teraz spać już nie moge chociaż zmęczona. Jeszcze dzisiaj trochę na poprawny pójdziemy i wracamy do domku.

Do góry