reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

masakra jakaś z tymi teściowymi...współczuję Wam bardzo:no:

akaiah- dobre:-D

kinga- ja też miałam ostatnio takie dni, gdzie późno zasypiałam a wstawałam bardzo późno. Ale już mi się przestawiło;-)

A u nas dziś duszno i gorąco...dobrze, że wczoraj trochę posprzątałam, bo właśnie się nam goście na popołudnie zapowiedzieli, a nie jestem w stanie dziś szaleć z odkurzaczem. idę jeść obiad. dziś barszczyk na serwatce z ziemniakami i krokiety z pieczarkami i mięskiem:-)

reklama
a u mnie się pyrka ogórkowa z ryżem bo mnie naszło a później będę robić pastę serową do kanapek - pychota :tak: wrzucę przepis z wątek bo to szybkie i łatwe a pasuje do kanapek

martula też to zawsze powtarzam :-)

ale mi smaka narobiłaś tą szarlotką :-p a z jabłek można zrobić kompocik do słoików albo moja babcia robiła jeszcze dżem z rabarbarem... kurde lecę po jabłka :-D

Witam się i ja... ale gorąco...
lapedrill faktycznie m się nie popisał ale czasami faktycznie nie ma czego od nich wymagać :)
Ursula jak tam dzisiaj humorek i badanka???
Aaga wypoczywaj Kochana, relaksuj się ile możesz.
Melonowa jak wózeczek, mi m powiedział że kupimy we wrześniu:)

Ja dzisiaj w domku, powolutku... trzy razy pod prysznicem. Pojechaliśmy z dziećmi na plac zabaw aby trochę się wyhasały, niby plac w lesie ale tak gorąco...
teraz M zabrał dzieci na boisko i grają w kosza a ja się byczę na łóżeczku... Trzymajcie się :)

Cześć :) pozdrawiam znad morza :) pogoda super, jutro "smażenie" na plaży, tzn. ja głównie pod parasolem, z kapeluszem na głowie i pareo na brzuchu, ale co tam - kilka promieni zamierzam złapać.
Jestem padnięta, wcześnie wstaliśmy, podróż ciężka i długa. Poszwędaliśmy się po plaży, potem za pizzą i na kwaterę. Zaraz idę spać. Odezwę się może jutro na dłużej, ale dzielnie Was przeczytałam, co w ciągu dnia u Was się wydarzyło :) pa

Dziewczynki zazdroszczę Wam tych wakacji :p Ja ze względu na remont mieszkania nigdzie się nie ruszam...z wiadomych względów finansowych xD

A teraz Was zaskoczę... otóż mam...pokarm :szok: Dziś rano zauważyłam, że 'woda' mi leci z piersi, teraz już jest koloru mlecznego :p No cóż, pochodzę tych kilkanaście tygodni z wkładkami laktacyjnymi, powściekam się i zaparzę kilka razy, trudno xDD

Pozdrowionka od Milenki :*

reklama
Witam w niedzielny poranek. Na weselu było super. Wyszliśmy po 2nie byłam może tyle zmęczona co strasznie muzyka głośno była i miałam aż wrażenie że brzuch drży. Jak wróciliśmy do hotelu to się okazało że na dole też wesele szok:i mieliśmy do 5 masakrę.a teraz spać już nie moge chociaż zmęczona. Jeszcze dzisiaj trochę na poprawny pójdziemy i wracamy do domku.

Do góry