Mama Kangura
Fanka BB :)
nie no ćwicz, ćwicz, bez tego nie urodzisz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj sie kochana, na prawde wiem co przezywasz,kilka razy juz lezałam z chłopcami w szpitalu.Takze całuje mocno.Duzo sil, i oby to jak najszybciej sie skonczyło.Cześć dziewczyny .... jestem na nogach praktycznie cała noc. Próbuje zebrac mocz jeremka do analizy ale kiepsko mi idzie.....
W nocy mieliśmy jazde z jeremkiem bo zaczął wymiotować, temperatura 40 stopni i drgawki.... niestety taka jego uroda juz kilka razy dostał gorączkowych drgawek ... M zadzwonił do szpitala ale cos przerwało połączenie po trzech zdaniach ...dzwoni drugi raz rozmawiamy z lekarzem a ty ktos puka do drzwi.... przysłali ambulans
Pojechaliśmy do szpitala no i jak było do przewidzenia jak tylko spadła małemu temperatura to zaczął rozrabiać....Ewidentnie ma infekcje nerek albo pęcherza bo robi siusiu po kropelkach ale postanowiliśmy nie cewnikować go tylko uzbieram ten mocz (mam nadzieje)Siedzimy w szpitalu a tu dzwoni Sandra ze Mikołaj strasznie wymiotuje.... po rozmowie z lekarzem postanowiliśmy wrócic do domu, bo to prawdopodobnie jakiś cholernie zjadliwy wirus... mamy open access do szpitala na 72 godziny... Czyli jak tylko cos nas niepokoi jedziemy pezpośrednio na oddział pomijając izbe przyjec gdzie zazwyczaj spedza sie godzine albo i wiecej.
Jeremek miał juz kiedyś diagnozowane drgawki gorączkowe...wykluczali zaburzenia neurologiczne ....M widział jeremka w drgawkach pierwszy raz i nie wiedziałam kogo mam ratowac ... bo myslałam ze on mi padnie.....
Pobrali wczoraj wymazy z gardła z nosa i inne badania i w ciągu dwóch dni będzie wynik... maja dzwonic......
Dziewczyny hartujcie sie z dziecmi tak to juz bywa ...... one teraz śpia a ja musze zastanowic sie co im zrobic na obiad...