reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

martula jak przeczytałam o babeczkach upiekłam drożdzóweczki z wiśniami
wkleje za moment przepis i fote - oślinicie klawiatury ;-)
są pyszzznneeee hahaha

melo nowa wózek 1 klasa za 100 zł!

reklama
Cześć dziewczynki :) od tego leżenia humor mam paskudny :( dziś M maluje kuchnię.....jest mi przykro bo ma urlop i siedzi ze mną w domu i się nudzi :( a co do mówienia do brzucha czy dotykania to jakoś specjalnie nie wykazuje na to ochoty, w pierwszej ciąży ciągle mnie "tykał" a teraz jakby miał to gdzieś :(
Ciągle jestem głodna :(
melonowa89 super wózek :)

basiaaa10 super ze mamuska jednak zdecydowala sie na kupno wózka duuuza oszczednosc :)

aaga84 Rojku udanej wizyty :)

Gusiak88 mi warjuje ten cukier - jestem wsciekla ;/

Mama Kangura śliczne te ciuszki :)

KingaoO fceci naprawde są dziwni ;p

amethys masakra zdrówka wam zycze i oby szybko to czaroctwo odpuscilo

ja dzis na obiadek robie domowa pizze wpadnie szwagierka z chlopakiem i bedzie wielkie obzarstwo ;p

basiaaa, aaga84 Humor nadal podły pomimo zjedzenia lodów. Przespałam pół dnia, jak padłam o 13 tak wstałam teraz bo telefon dzwonił :/
Kuzynke przełożyłam na jutro bo jakby przyjechała to nawet bym z nią nie pogadała, taka dziś wylewna jestem że po prostu nie chce mi się gadać.
Teraz słucham "swojego" Roguckiego coby Mała nie przestraszyła sie po urodzeniu repertuarem w domu ;)
Dzwoniła siostra bo dziś są imieniny jej chłopaka a jutro jej (Jakub i Anna) i ze względu na końcówkę remontu wpadną w sobotę z ciastem do nas... Super.. właśnie zachodzę w głowę co im kupić. Kolejna 100 pęknie jak nic :/
Nie wiem jak ona to robi ale mieszkają razem od dobrych 8-9 lat a zaprosili nas na imieniny raz do siebie, zawsze robią u matki albo u mnie z tą różnicą że mamuśka wtedy wyskakuje z dwudaniowego obiadu a ja mam to w nosie, chce u mnie? to niech przywiezie ze sobą...nie wiem co to za zwyczaj.
Idę pociapać sobie pomidory i wiciągnę je na obiad.

Cześć Dziewczyny :-) przepraszam, że Wam nie poodpisuję, ale nawet nie zdążyłam Was doczytać. Zaraz wyjeżdżamy do Chorwacji, więc wpadłam się tylko pożegnać :) mam nadzieję, że będzie tam dostęp do neta, żeby chociaż czasem Was poczytać :-) Życzę Wam spokojnych 2 tygodni, samych dobrych wieści i mnóstwo słodkich kopniaczków :-)

odpoczywaj malabiala

ursula- ale mega dziwnie z tą kuzynką, sobie wymysliła sposób na spedzanie imienin, ja bym im ciasto upiekła- w prezencie i tyle
powiedziałabym że zle sie czuje nie miałam gdzie kupic im prezentu

reklama
Hej dziewczyny, ja już po wizycie, opisze w odpowiednim wątku. Dodam tylko, że jutro idę do szpitala na 3 dni na badania. Wyniki moczu nie podobają się mojemu ginowi i chce porobić badania i jakieś leczenie wdrożyć, eh.. :no:

Do góry