nonek , annie ma rację co do Bodzia. Mam wątpiwą przyjemność posiadania tych mebli, miałam cały swój pokój w mieszkaniu mamy wyposażony w Bodzio Meble i powiem Ci tak, biurko się rozjeżdża, szafa krzywa, jedyne co znośne to stolik pod tv fotele wygodne (takie na płozach) a kanapa....wersalka? ciut wysoka i na pewno jednoosobowa bo we dwoje idzie tam zginąć. Aktualnie mam meble z bodzia po teściach, ale dramat ten sam, szafy się nie domykają, meble się rozjeżdżają czekam z utęsknieniem na chwilę aż je wywalę ale niestety w tym roku nie damy rady. Co do BRW na razie mam dobrą opinię, kupiłam u nich na wyprzedaży meble do kuchni bo te co tu zastaliśmy po teściach to były produkcji własnoręcznej z lat 80tych i nadawały się tylko do wywalenia, wydałam 500 zł na 6 szafek i przyznam że jest ok. Ze względu na cenę mam też stół, krzesła i kredens z jyska i tym to w ogóle jestem zachwycona...fakt trzeba iść i zobaczyć bo część mebli jest jakby tymczasowa ale można coś dopaść fajnego
avocado co do szkoły rodzenia to liczę że będzie dokładnie tak jak mówisz ) No nic wieczorem dam Wam znać bo jadę na 15, zajęcia mam 3 godzinne co tydzień w środy przez 5 tygodni, zależało mi właśnie żeby szybko zacząć i skończyć cobym dawała radę podnieść tyłek z tych cholernych puf które tam są A któraś może się orientuje co w przypadku jak mam od lekarza na skierowaniu zaznaczone że mam nie cwiczyć? Będę siedzieć i patrzeć na ćwiczenia czy mogę wyleźć do domu?
avocado co do szkoły rodzenia to liczę że będzie dokładnie tak jak mówisz ) No nic wieczorem dam Wam znać bo jadę na 15, zajęcia mam 3 godzinne co tydzień w środy przez 5 tygodni, zależało mi właśnie żeby szybko zacząć i skończyć cobym dawała radę podnieść tyłek z tych cholernych puf które tam są A któraś może się orientuje co w przypadku jak mam od lekarza na skierowaniu zaznaczone że mam nie cwiczyć? Będę siedzieć i patrzeć na ćwiczenia czy mogę wyleźć do domu?
Ostatnia edycja: