Witajcie Dziewczyny!
Długo mnie nie było, bo najpierw internet mi siadł (tzn. odłączono nas, bo rzekomo nasz router blokował internet w całym bloku, o czym nawet nikt nie raczył nas poinformować, a co oczywiście okazało się nieprawdą, no i parę dni bez netu byliśmy, mój M to już po ścianach chodził, bo jest programistą i dla niego internet to najważniejsza rzecz pod słońcem, czasem mam wrażenie, że jakbym miała dołączony ekran i klawiaturę, to dopiero bym była dla niego atrakcyjna
), potem przyjechała do mnie siostra i dopiero wczoraj pojechała - więc nie miałam czasu nawet kompa odpalić i coś napisać.
Kinga - wszystkiego najlepszego!:-) Co do apteki, to ja mogę polecić Aptekę gemini - robiłam tam zakupy i nigdy nie było problemu
Mama Kangura - uważaj na siebie!
amethys - trzymam kciuki, żeby z synkiem wszystko było dobrze
Nonek - a ta szkoła rodzenie bezpłatna to gdzie? Ja się chyba zapiszę do tej przy Żeromskim.
W ogóle straszny mam mętlik w głowie w związku z wyborem szpitala, w ogóle nie wiem, co mam zrobić...
Z dobrych wiadomości, to od października moja młodsza siostra przeprowadza się do Krakowa - zaczyna tu studia, baaardzo mnie to cieszy:-) Już jej zapowiedziałam, że będzie miała możliwość zrehabilitować się za te wszystkie lata, kiedy się nią zajmowałam i pieluchy zmieniałam
Czekam też na wyprawkę dla Małego, którą kupiliśmy w piątek na allegro - mam nadzieję, że przyjdzie dziś, najpóźniej jutro
Miłego dnia Wam życzę!:-)