reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Ursula- u mnie podobnie z moim mężem nic nie czyta nie miał pojęcia nic o dzieciach ale wykąpał lalke bardzo dobrze aż sama się zdziwiłam i przebrał delikatnie wiadomo - lalka to nie noworodek ale widać że podchodził do tego bardzo deliktanie i stanowczo słuchał i zadawał pytania myślę że dużo się nauczył w 10 godz.

reklama
Witajcie Dziewczyny!

Długo mnie nie było, bo najpierw internet mi siadł (tzn. odłączono nas, bo rzekomo nasz router blokował internet w całym bloku, o czym nawet nikt nie raczył nas poinformować, a co oczywiście okazało się nieprawdą, no i parę dni bez netu byliśmy, mój M to już po ścianach chodził, bo jest programistą i dla niego internet to najważniejsza rzecz pod słońcem, czasem mam wrażenie, że jakbym miała dołączony ekran i klawiaturę, to dopiero bym była dla niego atrakcyjna :p), potem przyjechała do mnie siostra i dopiero wczoraj pojechała - więc nie miałam czasu nawet kompa odpalić i coś napisać.

Kinga - wszystkiego najlepszego!:-) Co do apteki, to ja mogę polecić Aptekę gemini - robiłam tam zakupy i nigdy nie było problemu
Mama Kangura - uważaj na siebie!
amethys - trzymam kciuki, żeby z synkiem wszystko było dobrze :)
Nonek - a ta szkoła rodzenie bezpłatna to gdzie? Ja się chyba zapiszę do tej przy Żeromskim.

W ogóle straszny mam mętlik w głowie w związku z wyborem szpitala, w ogóle nie wiem, co mam zrobić...
Z dobrych wiadomości, to od października moja młodsza siostra przeprowadza się do Krakowa - zaczyna tu studia, baaardzo mnie to cieszy:-) Już jej zapowiedziałam, że będzie miała możliwość zrehabilitować się za te wszystkie lata, kiedy się nią zajmowałam i pieluchy zmieniałam :p Czekam też na wyprawkę dla Małego, którą kupiliśmy w piątek na allegro - mam nadzieję, że przyjdzie dziś, najpóźniej jutro :)

Miłego dnia Wam życzę!:-)

amethys "jak nie urok to sraczka" - przepraszam za wyrazenie ale jak sie wali to wszystko ... trzymam kciuki zeby sie ulozylo i duzo sily zycze

Mama Kangura uwazaj na siebie :*

jesli chodzi o meble to my kupowalismy w Bodzio jak narazie jestesmy zadowoleni a mamy takie komplety :

Kinia przyłączam się do życzeń ;)

ursula obyś nie musiała mężulka reanimowac ;p moj juz coraz czesciej przezywa i ciagle gada do brzucha i glaszcze go i w ogole :) szkoda ze nie moze wejsc ze mna na usg - dowiedzialam sie ze nawet na polówkowe go nie wpuszcza bo pani doktor to nie na reke bo za dlugo to trwa i ona sie denerwuje ;/ chyba bedziemy musieli isc na prywatne zeby on mogl tez bardziej przezywac ta ciaze a nie ze wie wszystko z opowiesci ;(

amethys daj znać jak po wizycie z maluchami,

melonowa niestety nie widać jakie meble kupiliście :/ a co do tego że męża Ci na USG nie wpuszczają to jakaś pranoja, byłam i państwowo i prywatnie i M wchodził w zasdzie bez pytania i nawet nikt się nie dziwił, zazwyczaj nawet miejsce siedzące dla osoby towarzyszącej jest obok leżanki :/ Kurcze, jak możecie sobie pozwolić to przejdźcie się prywatnie na połówkowe bo wydaje mi się że meżczyznom łatwiej poznać "wroga" jak go zobaczą :rolleyes2:

mama kangura uważaj na siebie kochana a najlepiej poowijaj się poduchami :tak:

Kinga najlepszego ;-)

ja się nie wybieram na szkołę rodzenia nie wiem czy dobrze robię :confused:

co do faceta i dziecka to mój mnie maca po brzucholu i śpiewa pioseki a ostatnio chciał puścic Metallice żeby się nauczyło słuchac dobrej muzyki :-) no i co rusz puszcza błyskotliwe teksty typu: trzeba kupić tą kluskę do nosa(czytaj gruszkę) albo po co ci wanienka z termometrem jak mamy elektroniczny :tak:

reklama
Do góry