reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

i_carrie a zdziwiłabyś się :-D mama nie raz opowiadała że przy porodzie kobitki nie wiedziały co mają robić a jedna powiedziała że nie umie i wpadła w taka histerię, że jej wkońcu musieli zrobić CC :-)

reklama
I ja sie witam z rana :)

Co do latania to toalety to ja mam tak samo moj M się ze mnie śmieje bo jak jechaliśmy na wakacje to co chwile było szukanie stacji bo siusiu, o nocy juz nie wspomne :p

annie ja nie mam co prawda doświadczenia z meblami z Agaty ale kupowaliśmy rogówkę taką rozkładaną przez internet znajoma poleciła nam firmę z nad morza i jesteśmy bardzo zadowoleni. Na początku byłam bardzo tym zdziwiona po co tak daleko kupować meble ale okazała się dużo tańsza i bardzo porządnie wykonana (w przeciwieństwie niestety do mebli ikeii) przysłali próbki materiałów tak więc naprawde polecam.

I ja sie witam z rana :)

Co do latania to toalety to ja mam tak samo moj M się ze mnie śmieje bo jak jechaliśmy na wakacje to co chwile było szukanie stacji bo siusiu, o nocy juz nie wspomne :p

annie ja nie mam co prawda doświadczenia z meblami z Agaty ale kupowaliśmy rogówkę taką rozkładaną przez internet znajoma poleciła nam firmę z nad morza i jesteśmy bardzo zadowoleni. Na początku byłam bardzo tym zdziwiona po co tak daleko kupować meble ale okazała się dużo tańsza i bardzo porządnie wykonana (w przeciwieństwie niestety do mebli ikeii) przysłali próbki materiałów tak więc naprawde polecam.

mój stwierdził ze jak mamy gdzies jechac to musimy uzbierac dodatkowy budżet na toalety bo jak ja biegam co 2 min to zbankrutujemy hehe

melonowa hehe na szczęście część była darmowa :D więc nie zbankrutowaliśmy :p

annie firma nazywa sie Lazur meble LAZUR meble - producent mebli my sobie troszke zmodyfikowaliśmy. a z tego co widzę to mamy do siebie niedaleko więc jeżeli miałabyś ochote zobaczyć na żywo jakoś wykonania to zapraszam :-)

U mnie też sliczna pogoda, słoneczko śweci zapowiadają upały.Co do szoły rodzenia, nigdzie się nie zapisałam i teraz nie wiem czy to nie jest błąd, mój mąż do póżna pracuje a sama nie chcę chodzić. Ale jeszcze to przemyśle.
ursula, sliczna ta sofa. Ja planuje kupic sypialnie z brw, myślałam też o bodziu.
aaga84, dosłownie czuje to samo co ty.
meago, bardzo się ciesze, że wyniki są dobre.

nonek Bodzio to jest dramat... nic do siebie nie pasuje, skręcania i układania gorzej niż z kostką Rubika a cena sama za siebie mówi o jakości no bubel nad buble... teście maja i jak widzę te meble to się dziwie ze jeszcze nie runęły na ziemie :-)

Agatka no faktycznie nie zauważyłam nawet że mamy do siebie rzut beretem :-)

witam sie serdecznie :)

dziś na sniadanko wciągnełma sobie wlasny dzemor z trusdkawek z rogalem ktory za mną chodził i chodził :) z kakao pyyycoooza :D u mnie w weekend ma byc 35 stopni !!! tak jak w Hiszpanii..nie wiem jak wytrzymam najgorsze jest to że mój M pracuje a ja nie mogę jechac nad pobliskie jeziorko przez ten zabieg..yh zostaje siedzenie w domu w taką piękna pogodę

reklama
Witam porannie :-) Dzisiaj o 21 wizyta u gina i już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć Małego :-)
U mnie też problemy z zaparciami :/ wcześniej wszystko było ok aż do lipca, a teraz się męczę, a na rzeczy w stylu śliwki morele to nawet patrzeć nie mogę. Może ten syrop co pisałyście kupię :tak:
annie nigdy nie miałam mebli z Agaty, ale tak jak Ula polecam brw. Miesiąc temu kupiliśmy sofę i jesteśmy bardzo zadowoleni :tak: Mamy coś podobnego do Ursuli Sofa: STREET LUX / Black Red White - najchętniej kupowane meble w polsce :)

Do góry