reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Mój laptop niestety odmówił posłuszeństwa i się nie włącza :-( Muszę go oddać do serwisu, więc kilka dni będę mniej aktywna. Tylko będę miała możliwość korzystania z laptopa jak mąż wróci :-(
Ja z kolei dwa dni temu miałam kłujący ból z boku brzucha, wcześniej tylko mnie czasami coś zakuło i przestawało, a ostatnio kłuło cały czas, ale delikatnie. wzięłam dwie nospy i przeszło.
My wczoraj kopiliśmy Basi łóżeczko, ciekawe jak szybko się przyzwyczai.
My mamy ten materac z kokosem i nigdy nie było żadnego problemu i teraz Basi do większego łóżka tez taki zamówiliśmy.
Straszną ochotę narobiłyście mi tymi frytkami i leczem...:-)

reklama
Gusiak- to super, że od razu się Tobą zajął. Dasz radę!:-)

No właśnie chyba jako jedyna nie wiem co noszę w brzuchu- czy chłopca, czy dziewczynkę. Dzidziuś usadowił dupcię z miednicy i nie miał zamiaru się ujawniać. Ale powiem Wam, że jak się znów nie dowiem, to trudno. Dla mnie ważniejsze jest jego zdrowie. Tylko R. już się doczekać nie może, aż się dowie co będzie:-D

Czy tylko ja z Was wszystkich nienawidzę frytek?!:errr:

Hej mamusie:-)
Ja dziś zaliczyłam gina i jestem okaz zdrowia.Położna w przychodni chciała mnie zważyć ale że dostałam nową wagę nie bardzo wiedziała jak się ma za to zabrać.Elektroniczne cudo okazało się proste w obsłudze.Pokazałam babeczce co i jak...no i myk wskakuję na wagę a tam 5 kg na plusie.Masakra przywaliłam w ten miesiąc nie ma co:szok:
Obleciałam ciszkolandki i kupiłam kilka fajnych bodziaków,pajacyków i śliczną sukieneczkę dla Lenki.R zachwycony bo nie jest różowa(on ma alergie na różowy kolor)
Jeśli chodzi o teściowe to ja was podziwiam że macie jeszcze cierpliwość i nerwy do nich.Ja z moją nie wyparzoną buzią na pewno była bym już ze swoją po awanturze....:confused:

Gusiak88 a czemu 6 razy dziennie masz mierzyc? ja mam do mierzenia 4 razy dziennie... a dieta powinna starczyc ;) mi wlaczyla insuline i nie potrzebnie teraz kazala odstawic i damo przestrzeganie diety pomaga :)

Jolka6621 obys w koncu poznala ta plec ;) trzymam kciuki

brackiee witam w klubie ja jak mi cos za duzo tesciowka powie to odpyskuje ale i tak mnie bardzo lubi ;p nie wiem za co heheh

ja wczoraj dostalam kilka ciuszków od cioci juz troche wieksze wiec bedzie na pozniej :)

Mój R jedzie w ten weekend do rodziców.Jak na razie nie pyta czy jadę z nim.Mnie to nawet i na rękę jest:))))Nie muszę się stresować:-):-D
Ja od początku co miałam do powiedzenia to od razu mówiłam i wiedzą że ja co w głowie to na i języku.Nie lubie takiego czajenia sie po kontach.Niech mi tylko powiedzą że za dużo kupuję ....nie za wasze wiec nie rozumiem o co żal:-) już mam odpowiedz

ja wlasnie przeczytalam mezowi na glos to (od czekoladki): Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś mój świat cały, a Ja... Twoja mama.

i zaczelam na maxa ryczec! te hormny mnie wykoncza :-(

Jolka ja frytki uwielbiam :-D
Cieszyłam się, że nie mam zgagi. Od wczoraj tak mnie męczy, że aż mi się chce wymiotować. To pewnie też od namieszania w jedzeniu - niestety ostatnio jakiś szał mnie dopadł - jedno za drugim, aż czuję się pełna i wtedy ta straszna zgaga. W ciąży chyba tylko Rennie można używać? Bierzecie coś? Chyba muszę do apteki jutro się wybrać.

Ostatnia edycja:
Jolka ja frytki uwielbiam :-D
Cieszyłam się, że nie mam zgagi. Od wczoraj tak mnie męczy, że aż mi się chce wymiotować. To pewnie też od namieszania w jedzeniu - niestety ostatnio jakiś szał mnie dopadł - jedno za drugim, aż czuję się pełna i wtedy ta straszna zgaga. W ciąży chyba tylko Rennie można używać? Bierzecie coś? Chyba muszę do apteki jutro się wybrać.

Rennie pomagało mi przy zgadze, takze polecam.

reklama
Gusiak wspolczuje cukrzyczy sama mial wiec wiem ze ciezko sie przestawic z lakoci na rzeczy nie podnoszace cukier, ale dasz rade dziecko mobilizuje dom wielu rzeczy.
bylam dzisiaj u lekarza a wczesniej robilam mocz, morfologie, krzywa i toxo wyniki w niormie wiec moje najciemniejsze mysli sie rozmyly cukier wyszedl, natomiast lekarz zbadal mnie tylko ginekologicznie bo mam bole kosci ogonowej ale powiedzial ze z macicia wszystko ok wiec to normalne, USG nie chcial zrobic no robil miesiac temu :-(

nonek dziekuje:-*

Ostatnia edycja:
Do góry