reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

rojku ja tam w sumie nie zwracam na to uwagi tzn. na stworki bo dla mnie ta koszula to tylko do szpitala więc szkoda mi kupić 2 lub 3 po 40 zł szt :( bo dużo wychodzi,ps. te co znalazłaś są ładne :)
ListopadowaMamusia2013 witaj, skąd jesteś? :)
brackiee nie mogę otworzyć tej koszuli :(

reklama
a macie na coś ochotę czego w życiu byście nie tyknęły?? ja jem śledzie pod każdą postacią a wczesniej na sam widok mnie odrzucało totalnie i nie mogłam pojąć czym się tak można w nich zachwycać...
teraz już wiem, że są pyszne zwłaszcza z nutellą :-D

ja uwielbiałam sledzie i ogórki korniszony czy małosolne, ale jak zjadłam to zgaga , i odbijanie dwa dni po tym..bleh

Wróciłam na chwilę, bo się dotleniałam w ogrodzie, żeby powiedzieć ci avocado, że jesteś wredna z tą zupką ;PPP :) Jak ja mam na nią ochotę...:( Może jutro się skuszę, ale muszę zrobić tajniacką akcję - pojechać do sklepu jak M. będzie w pracy i zjeść cichaczem :p Pełna konspiracja ;p

Kochane uciekam już dzisiaj, do jutra :)

P.S dopiero co wyszłam z moją spanielką, biegała ze 40 minut a teraz przylazła do domu i wychłeptała całą miskę wody ;/ (nasika w nocy jak nic)

Karaluchy pod poduchy! :))

WYPRZEDAŻ KPL SZLAFROK + KOSZULA DO KARMIENIA L/XL (3315020610) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja zamówiłam jedną taką nową...reszte bede miała z ciuchów i dwie dostalam od przyjaciółki, do porodu wybrałam taką granatową ledwo pupe zakrywa(ale tutaj to akurat dobrze, bo musi byc dobry i szybki dostep, i tam sie w sumie i tak na golasa cały czas, bo a to badania a to ktg)..w białe kropeczki...a po porodzie jedna nowa i jedna szara z rózowymi wstawkami..wiec mysle, ze styka.Wiecej w nowe nie inwestuje bo po domu chodze w takich bardziej gustownych :)

reklama
Do góry