reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Marys świetny filmik :tak:
Annie ale połączenie :baffled: mi na samą myśl o śledziach z nutellą robi się nie dobrze, ale ważne, że Tobie smakuje :-p
Rojku super te koszule zwłaszcza w tej wersji z krótkim rękawem :tak: tylko strasznie mi szkoda kasy na koszule do szpitala bo w domu to zawsze w spodenkach i koszulce śpię. Jedną "szpitalną" koszulę mam to leży cały czas w szafie tylko dwa razy na wyjścia do szpitala była :p no, ale mus to mus w spodenkach raczej urodzić nie da rady ;-):-D
Byliśmy dzisiaj na zakupach bo już w nic się nie mieszczę, ale nic nie kupiłam... Przynajmniej dla siebie... Małemu super bluzę w Cubusie kupiłam za 9zł :-) Kuba będzie miał zaraz więcej ciuchów niż ja jeszcze przed narodzinami :p
Dzisiaj mierzyłam strój kąpielowy żeby sprawdzić czy będzie ok na wakacje i wyglądam jak wieloryb :baffled: beczeć mi się chce a tu jeszcze prawie 4 miesiące "tycia" :-( wlazłam na wagę wieczorem i 4,5kg na plusie, a to ponoć w 3 trymestrze waga szybko rośnie...

reklama
Bunny najprostsze rozwiązania najlepsze :)

malabiala z tym tyciem to chyba rożnie bywa, ja gdzies czytałam ze niby w drugim się najwięcej przybiera, ale fakty w tamtej ciąży najwięcej mi przybyło w trzecim

Kurde pogoda mi popsuła plany, bo myślałam, że już dziś skręcimy sobie paletowy narożnik na taras i poduchy mi przyszły i już chciałam pstryknąć fotkę i się pochwalić a tu leje i wygląda na to, że jeszcze parę dni tak będzie...

Lefkowa serce mi stanęło jak mi się "Na sygnale" podświetliło. Oby te Twoje nereczki doprowadzili do pionu! I czekamy na wieści!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aleście napisały! 3 strony a mnie nie było z Wami może ze 3 godziny :) z M się zagadałam o mojej mamie :tak:
Ponieważ podobnie jak rojku przerażają mnie stwory na koszulach ciążowych i generalnie nie jestem zwolenniczką słonikowo wózkowych emblematów na koszulach do porodu to chyba wezmę jakąś taką
Koszula nocna MUZZY na okres ciąży i karmienia L (3320227303) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Koszula MUZZY ciążowa i na okres karmienia rozm. L (3352208366) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wiem że dekolt duży ale i tak stanik pod spód mam mieć do karmienia po porodzie więc nic mi nie wypadnie, z resztą mój cyc na razie z C zrobił się D więc bez dramatu.

Z tym jedzeniem to faktycznie jest tak że jak coś tu piszecie to ja idę oglądać lodówkę od środka :p
co do dziwnych połączeń jem śledzie z lodami, tzn żeby nie było najpierw śledź, potem lód...ale śledź tylko musztardowy a lód tylko śmietankowy taki jak kiedyś w papierku ;) inne mi nie podchodzą potem herbata z cytryną i mega zgaga. Na zgage migdały mi pomagają. Czy jem coś czego wcześniej bym nie tknęła? hmmm mleko pić zaczęłam co jest dziwne a na kiszonki mnie wcale nie nachodzi, raz zjadłam kilogram ogórków kiszonych na raz ale to aż M od patrzenia zzieleniał...ale to było raz :p
Aktualnie chodzi za mną rosół ale taki wypasiony a nie z proszku, więc w sobotę M wyślę żeby upolował kurę ładną ;)

Witam nową mamusię :)

To co, pora spać! śpijcie spokojnie i do jutra!

kochane ja tego nie wciskam na raz ale jedno po drugim w odstępie kilku minut :-)

ja jakoś nie umiem się przekonać do tych koszul nocnych bo zawsze śpię w pizamie ale wiem, że wygodniej będzie w koszuli
jedynie co może być cięzko wyszukać jakąś na moje balony w rozmiarze E :-D

annie wiesz mi się koszule kojarzą z moja własną matką i babcią z jakieś 20 lat temu jak byłam mała ... no czegoś równie aseksualnego w życiu nie widziałam, wiem że to do szpitala itd ale skoro już kupię te dwie żeby na oddziale w nich być to fajnie by było jeszcze je później w domu ponosić i nie straszyć męża wyglądem własnej matki :dry:

brackiee- kupiłam sobie taką, ale w sklepie i z firmy vienette, czy jakoś tak i jest bardzo porządna, bo tą co podesłałaś linka widziałam na żywo w innym sklepie i jest cienka jak pergamin:confused:
lefkowa-szybkiego powrotu do zdrowia! już się przestraszyłam, że coś z dzieciątkiem:no:

Widzę, że tu większość z dorodnym cycem:-) a ja zawsze miałam małe mandarynki:dry: i póki co troszkę podrosły tylko
Aaa...No i wklejam coś dla zabicia czasu dla mamusiek, które się nudzą, strasznie ciekawy film wg mnie:-)
Szkoła Rodzenia - Szczęśliwe Niemowle - YouTube

Ostatnia edycja:
annie żebyś tego w złą godzine nie powiedziała bo jeszcze teściowa Cię może zaskoczyć taką koszuliną :-D

annie no ja te koszule planuje wdziac na miseczke g, a stanik-karmnik mam miseczke h :D, więc najwyżej postrzelają guziory
no wlasnie ursula hehe te koszule to troche jak podomki :p, ale wiesz na allegro sa tez takie wrrr sexi mama, nie widziałaś? Tylko do szpitala, to tylko jakby ktoras chciala upolowac jakiegos sobie podręcznego ginekologa :p
:-) KOSZULA do KARMIENIA ALLES MaMa LETIZIA r. 38 (3368911675) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Rojku chyba by na oddziale mnie palcami wytykali chociaż jak byłam w św Zofii na IP i mi mówia że lekarz zaraz przyjdzie, ja grzecznie czekam z M.no i idzie i jedyne co zdołałam powiedzieć to "o ku... tylko nie taki" a M rzucił "to jakiś żart!?!"...gośc był tak cholernie przystojny że chciałam uciekać! I wtedy taka koszula to niezła myśl:p
Ale mój gin ma 50 lat i waży ze 130 kg:p więc chyba kupię tą podomkę;)

Lefkowa aż mi krew od mózgu odpłynęła jak mi sie zaświecił wątek na sygnale..zdrowiej prędko! Ściskam.

Ostatnia edycja:
Do góry