reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Marys świetny filmik :tak:
Annie ale połączenie :baffled: mi na samą myśl o śledziach z nutellą robi się nie dobrze, ale ważne, że Tobie smakuje :-p
Rojku super te koszule zwłaszcza w tej wersji z krótkim rękawem :tak: tylko strasznie mi szkoda kasy na koszule do szpitala bo w domu to zawsze w spodenkach i koszulce śpię. Jedną "szpitalną" koszulę mam to leży cały czas w szafie tylko dwa razy na wyjścia do szpitala była :p no, ale mus to mus w spodenkach raczej urodzić nie da rady ;-):-D
Byliśmy dzisiaj na zakupach bo już w nic się nie mieszczę, ale nic nie kupiłam... Przynajmniej dla siebie... Małemu super bluzę w Cubusie kupiłam za 9zł :-) Kuba będzie miał zaraz więcej ciuchów niż ja jeszcze przed narodzinami :p
Dzisiaj mierzyłam strój kąpielowy żeby sprawdzić czy będzie ok na wakacje i wyglądam jak wieloryb :baffled: beczeć mi się chce a tu jeszcze prawie 4 miesiące "tycia" :-( wlazłam na wagę wieczorem i 4,5kg na plusie, a to ponoć w 3 trymestrze waga szybko rośnie...

reklama
Bunny najprostsze rozwiązania najlepsze :)

malabiala z tym tyciem to chyba rożnie bywa, ja gdzies czytałam ze niby w drugim się najwięcej przybiera, ale fakty w tamtej ciąży najwięcej mi przybyło w trzecim

Kurde pogoda mi popsuła plany, bo myślałam, że już dziś skręcimy sobie paletowy narożnik na taras i poduchy mi przyszły i już chciałam pstryknąć fotkę i się pochwalić a tu leje i wygląda na to, że jeszcze parę dni tak będzie...

Lefkowa serce mi stanęło jak mi się "Na sygnale" podświetliło. Oby te Twoje nereczki doprowadzili do pionu! I czekamy na wieści!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aleście napisały! 3 strony a mnie nie było z Wami może ze 3 godziny :) z M się zagadałam o mojej mamie :tak:
Ponieważ podobnie jak rojku przerażają mnie stwory na koszulach ciążowych i generalnie nie jestem zwolenniczką słonikowo wózkowych emblematów na koszulach do porodu to chyba wezmę jakąś taką
Koszula nocna MUZZY na okres ciąży i karmienia L (3320227303) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Koszula MUZZY ciążowa i na okres karmienia rozm. L (3352208366) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wiem że dekolt duży ale i tak stanik pod spód mam mieć do karmienia po porodzie więc nic mi nie wypadnie, z resztą mój cyc na razie z C zrobił się D więc bez dramatu.

Z tym jedzeniem to faktycznie jest tak że jak coś tu piszecie to ja idę oglądać lodówkę od środka :p
co do dziwnych połączeń jem śledzie z lodami, tzn żeby nie było najpierw śledź, potem lód...ale śledź tylko musztardowy a lód tylko śmietankowy taki jak kiedyś w papierku ;) inne mi nie podchodzą potem herbata z cytryną i mega zgaga. Na zgage migdały mi pomagają. Czy jem coś czego wcześniej bym nie tknęła? hmmm mleko pić zaczęłam co jest dziwne a na kiszonki mnie wcale nie nachodzi, raz zjadłam kilogram ogórków kiszonych na raz ale to aż M od patrzenia zzieleniał...ale to było raz :p
Aktualnie chodzi za mną rosół ale taki wypasiony a nie z proszku, więc w sobotę M wyślę żeby upolował kurę ładną ;)

Witam nową mamusię :)

To co, pora spać! śpijcie spokojnie i do jutra!

kochane ja tego nie wciskam na raz ale jedno po drugim w odstępie kilku minut :-)

ja jakoś nie umiem się przekonać do tych koszul nocnych bo zawsze śpię w pizamie ale wiem, że wygodniej będzie w koszuli
jedynie co może być cięzko wyszukać jakąś na moje balony w rozmiarze E :-D

annie wiesz mi się koszule kojarzą z moja własną matką i babcią z jakieś 20 lat temu jak byłam mała ... no czegoś równie aseksualnego w życiu nie widziałam, wiem że to do szpitala itd ale skoro już kupię te dwie żeby na oddziale w nich być to fajnie by było jeszcze je później w domu ponosić i nie straszyć męża wyglądem własnej matki :dry:

brackiee- kupiłam sobie taką, ale w sklepie i z firmy vienette, czy jakoś tak i jest bardzo porządna, bo tą co podesłałaś linka widziałam na żywo w innym sklepie i jest cienka jak pergamin:confused:
lefkowa-szybkiego powrotu do zdrowia! już się przestraszyłam, że coś z dzieciątkiem:no:

Widzę, że tu większość z dorodnym cycem:-) a ja zawsze miałam małe mandarynki:dry: i póki co troszkę podrosły tylko
Aaa...No i wklejam coś dla zabicia czasu dla mamusiek, które się nudzą, strasznie ciekawy film wg mnie:-)
Szkoła Rodzenia - Szczęśliwe Niemowle - YouTube

Ostatnia edycja:
annie żebyś tego w złą godzine nie powiedziała bo jeszcze teściowa Cię może zaskoczyć taką koszuliną :-D

annie no ja te koszule planuje wdziac na miseczke g, a stanik-karmnik mam miseczke h :D, więc najwyżej postrzelają guziory
no wlasnie ursula hehe te koszule to troche jak podomki :p, ale wiesz na allegro sa tez takie wrrr sexi mama, nie widziałaś? Tylko do szpitala, to tylko jakby ktoras chciala upolowac jakiegos sobie podręcznego ginekologa :p
:-) KOSZULA do KARMIENIA ALLES MaMa LETIZIA r. 38 (3368911675) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Rojku chyba by na oddziale mnie palcami wytykali chociaż jak byłam w św Zofii na IP i mi mówia że lekarz zaraz przyjdzie, ja grzecznie czekam z M.no i idzie i jedyne co zdołałam powiedzieć to "o ku... tylko nie taki" a M rzucił "to jakiś żart!?!"...gośc był tak cholernie przystojny że chciałam uciekać! I wtedy taka koszula to niezła myśl:p
Ale mój gin ma 50 lat i waży ze 130 kg:p więc chyba kupię tą podomkę;)

Lefkowa aż mi krew od mózgu odpłynęła jak mi sie zaświecił wątek na sygnale..zdrowiej prędko! Ściskam.

Ostatnia edycja:
Do góry