reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

mary super filmik

tez szukam koszuli ale jakos nie moge nic wybrac ciekawego :/ podpatruje wasze i daje do ulubionych bede wybierac w sierpniu :-p

no to moj maly sie stara coby mama sie nie denerwowala i znowu sprzedal mi kopa ale takiego ze az zastyglam - to jak dotad najsilnieszy boks od Tytka :-D:-D wzruszylam sie :tak:

Witaj Monika moja imienniczko :)

reklama
kinga - ja tez dzis bylam na lumpikach ale niestety to co mi sie podobało to za małe :( albo nieadekwatne do ceny.. a lumpik z dzieciecymi ciuszkami zamknięty był :(

ale kupiłam w takim tanim sklepie niedrapki za 1.99 , i dwie malutkie czapeczki za 3.99 , i malutki kaftanik za 7 zł. jakos pierwsza. i koszulę dla siebie :) takze u mnie tez dzień i humor od razu lepszy mimo takiej okropnej pogody. :)

witaj listopadowa mamusia ! :))

kinga - ja tez dzis bylam na lumpikach ale niestety to co mi sie podobało to za małe :( albo nieadekwatne do ceny.. a lumpik z dzieciecymi ciuszkami zamknięty był :(

ale kupiłam w takim tanim sklepie niedrapki za 1.99 , i dwie malutkie czapeczki za 3.99 , i malutki kaftanik za 7 zł. jakos pierwsza. i koszulę dla siebie :) takze u mnie tez dzień i humor od razu lepszy mimo takiej okropnej pogody. :)

witaj listopadowa mamusia ! :))

Bo to tak jest nie zawsze cos sie trafi...ja jak sobie kupuje to ten sam rozmiar co nosiłam(a ze lubie luźniejsze, nie opinające , typu tuniczki itp, ...bede miała na przyszła wiosne...i teraz tez w tym chodze.Nie inwestuje w ciąze,tz w ciuchy bo dla mnie to bez sensu zostały 4 miesiace a póxniej trzeba w czyms chodzic wiec kupuje bardziej jesli juz to cos na przyszłosc.
Fajnie, ze jednka udało Ci sie cos kupic, to strasznie cieszy jak z czyms wracamy ..i humor sie poprawia, takze ja sie ciesze razem z Tobą :*

Witam sie wieczornie, widze ze tu nadal jedzeniowo -porodowo:-)

Bunny i jaka zupke wybierasz? Jesli serwujesz kurczaka na drugie to rosol bardzo pasuje, ja ostatnio ciagle robie jakies zupy-kremy bo warzywka smiesznie tanie np brokuly zmksowane, do tego odrobina serka topionego lub smietany, krem z cukinii, krem z pomidorow - pysznosci a robi sie w kilka chwil!

nonek gratuluej obrony

amethys mam nadzieje ze twoj porod bedzie najbardziej zblizony do tego wymarzonego:tak:

brackiee podpisalam, u nas w rodzinie tez podobna sytuacja, cos strasznego ze panstwo tak pomiata starszymi zchorowanymi ludzmi..:no:

Mama Kangura w Toruniu nie jest chyba tak zle, wszystkie moje psiapsioly tu rodzily i nie wspominaja tego najgorzej ;-) Jednak zawsze fajnie byloby miec wiekszy wybor:dry:

avocado boszzzze jak ja bym chciala jeszcze kiedys do 8.30 pospac :-D Niestety od ponad trzech lat to juz nierealne :-p

gdynianka ja przy strasznej zgadze podjadalam Renie w poprzedniej ciazy. Mleko na mnie nidy nie dzialalo ..Ale mi smaka narobilas sledziami, az poszlam po sloik musztardowek zeby czyms zagrysc :-)

reklama
oj ja dzisiaj natchnieta musialam zjesc zupke, ktorych przed ciaza unikalam i znowu musze zaczac!
wtrynilam tez milke z orzechami, corny kokosowe no i obiad :)
na szczescie zjadam tez owocow duzo w ciagu dnia no i koniecznie raz na 2 dni granata - ponoc super w ciazy :-) i mimo ze brzusio pelny to juz widze krem z pomidorow koncowka jezyka az chyba jutro zrobie :-D

Do góry