reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Rojku- właśnie już kiedyś je oglądałam, tylko tak się zastanawiam...Ty i kilka dziewczyn jesteście wprawione to mi doradźcie, czy wygodniejsza rozpinana po bokach, czy przez środek?
A co do herbatek, to sprzedając je widzę, ze z hippa najlepiej schodzą

Witam sie z wieczora.Zrobiłam sobie dzis odpoczynek od neta...bo wczoraj wykorzystalam limit ;/ byłam na ciuchach,tajne rzeczy kupiłam. Koszule do porodu, fajna szarną na ramiączka do domu, bluzke, kosmetyczke, malej sukieneczke, i bluzeczke, M spodnie dreseowe na jesien i bluze...takze jestem bardzo zadowolona.Jak jest dostawa jest tam super towar, dodatkowo Panie piszą esemesa od ktorej do której jest nowy towar i jeszcze zanim wywiesza na wieszaki mozna sobie przeglądac na zapleczeu.Ciesze sie , bo od niedawna jest u nas ten ciuchland a na prawde super cuchy juz tam kupiłam, jak nówki i samych dobrych firm...jak cos nie schodzi to tak jak dziś np robią ceny na ciuchy dla dorosłych wszystko 4 zł a dzieci 3zł..potem zmieniaja towar na nowy.Ja juz chyba sie uzalezniłam bo juz czekam na dostawe w poniedziałek...dobrze mi zrobiło takie odstresowanie i odrazu poprawił mi sie humor...a jakie mają ciuszki dla dzieci, kochan eja juz tyle kupiłam i sama nie wierze, ze za taka kase mozna miec tyle ciuchów.Wiec jak macie gdzies w poblizu, na prawde warto isc pogrzebac, spedzic troche czasu..i wydac 10 razy mniej za ciuszki dla dziecka i jeszcze dodatkowo super firmy...

Ja sie dziś wazyłam ,jesli moja waga nie kłamie to od początku ciązy przytyłam 2.5 kg...ciekawe ile bedzie na mecie....bo apetyt megaśny.

brackie jak juz mi sie cos podoba to nigdy nie jest za dlugie, chociaz faktycznie wolalabym dluzsza, al moze szlafrok conieco przykryje tez

jola ja mialam tylko taka rozpinaną przez środek, więc nie mam porównania, ale przynajmniej za jednym razem masz dostęp do obu cyców

marys mnie wszelkie stworki na koszulach odstraszają, ale nie powiem, bo moze okazac sie ze sa najpraktyczniejsze tego typu

Witajcie!:):-)
Nazywam się Monika,spodziewam się tak jak i Wy listopadowego Skarbika:) termin wg om mam na 7 listopada, ale dzidzi wedlug usg caly czas wychodzi na tydzien starsze- i termin wyskakuje wtedy mi na 30X, a w praktyce zobaczymy:)
Jestem aktualnie w 23 tyg ciąży- pierwszej
Ciąża przebiega mi szybkoi bez komplikacji, jedynie z półtoramiesiąca temu szyjka mi się skracać zacżeła,ale mój gin przepisał mi nospę i luteinę, teraz nadal przyjmuję lutkę ale z szyjką już jest wszystko ok- tak wykazało usg połówkowe. teraz wizytę u gin mam we wtorek więc mam nadzieję, że siędowiem czegośnowego:)
Dzidzi w brzucholu to chłopczyk, nad imieniem nadalsięzastanawiamy:)

pozdrawiam!!!

reklama
Do góry