reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

mary super filmik

tez szukam koszuli ale jakos nie moge nic wybrac ciekawego :/ podpatruje wasze i daje do ulubionych bede wybierac w sierpniu :-p

no to moj maly sie stara coby mama sie nie denerwowala i znowu sprzedal mi kopa ale takiego ze az zastyglam - to jak dotad najsilnieszy boks od Tytka :-D:-D wzruszylam sie :tak:

Witaj Monika moja imienniczko :)

reklama
kinga - ja tez dzis bylam na lumpikach ale niestety to co mi sie podobało to za małe :( albo nieadekwatne do ceny.. a lumpik z dzieciecymi ciuszkami zamknięty był :(

ale kupiłam w takim tanim sklepie niedrapki za 1.99 , i dwie malutkie czapeczki za 3.99 , i malutki kaftanik za 7 zł. jakos pierwsza. i koszulę dla siebie :) takze u mnie tez dzień i humor od razu lepszy mimo takiej okropnej pogody. :)

witaj listopadowa mamusia ! :))

kinga - ja tez dzis bylam na lumpikach ale niestety to co mi sie podobało to za małe :( albo nieadekwatne do ceny.. a lumpik z dzieciecymi ciuszkami zamknięty był :(

ale kupiłam w takim tanim sklepie niedrapki za 1.99 , i dwie malutkie czapeczki za 3.99 , i malutki kaftanik za 7 zł. jakos pierwsza. i koszulę dla siebie :) takze u mnie tez dzień i humor od razu lepszy mimo takiej okropnej pogody. :)

witaj listopadowa mamusia ! :))

Bo to tak jest nie zawsze cos sie trafi...ja jak sobie kupuje to ten sam rozmiar co nosiłam(a ze lubie luźniejsze, nie opinające , typu tuniczki itp, ...bede miała na przyszła wiosne...i teraz tez w tym chodze.Nie inwestuje w ciąze,tz w ciuchy bo dla mnie to bez sensu zostały 4 miesiace a póxniej trzeba w czyms chodzic wiec kupuje bardziej jesli juz to cos na przyszłosc.
Fajnie, ze jednka udało Ci sie cos kupic, to strasznie cieszy jak z czyms wracamy ..i humor sie poprawia, takze ja sie ciesze razem z Tobą :*

Witam sie wieczornie, widze ze tu nadal jedzeniowo -porodowo:-)

Bunny i jaka zupke wybierasz? Jesli serwujesz kurczaka na drugie to rosol bardzo pasuje, ja ostatnio ciagle robie jakies zupy-kremy bo warzywka smiesznie tanie np brokuly zmksowane, do tego odrobina serka topionego lub smietany, krem z cukinii, krem z pomidorow - pysznosci a robi sie w kilka chwil!

nonek gratuluej obrony

amethys mam nadzieje ze twoj porod bedzie najbardziej zblizony do tego wymarzonego:tak:

brackiee podpisalam, u nas w rodzinie tez podobna sytuacja, cos strasznego ze panstwo tak pomiata starszymi zchorowanymi ludzmi..:no:

Mama Kangura w Toruniu nie jest chyba tak zle, wszystkie moje psiapsioly tu rodzily i nie wspominaja tego najgorzej ;-) Jednak zawsze fajnie byloby miec wiekszy wybor:dry:

avocado boszzzze jak ja bym chciala jeszcze kiedys do 8.30 pospac :-D Niestety od ponad trzech lat to juz nierealne :-p

gdynianka ja przy strasznej zgadze podjadalam Renie w poprzedniej ciazy. Mleko na mnie nidy nie dzialalo ..Ale mi smaka narobilas sledziami, az poszlam po sloik musztardowek zeby czyms zagrysc :-)

reklama
oj ja dzisiaj natchnieta musialam zjesc zupke, ktorych przed ciaza unikalam i znowu musze zaczac!
wtrynilam tez milke z orzechami, corny kokosowe no i obiad :)
na szczescie zjadam tez owocow duzo w ciagu dnia no i koniecznie raz na 2 dni granata - ponoc super w ciazy :-) i mimo ze brzusio pelny to juz widze krem z pomidorow koncowka jezyka az chyba jutro zrobie :-D

Do góry