To namawiaj znajomych do głosowania bo dla mnie to jakaś paranoja jest.Nowe obwarowania są takie że szkoda gadać.Ja i tak w poniedziałek złożę papiery od nowa ale wiem że nie dostanę bo nie spełniam jednego z warunków....nie zrezygnowałam z pracy aby zająć się babcią....Jak ja się nią 12 lat zajmuję a zasiłek brałam nie cały rok.O kosztach życia takiej osoby nie mówię.Babcia wróciła ze szpitala z takimi odleżynami że myślałam że zawału dostanę jak to zobaczyłam.Walczę już 19 miesięcy z nimi i nadal nie ma 100% wyleczone.Dzięki bogu nie ma nowych.no ja bede jutro dzwonila do szkoly rodzenia, i tam polozna jest z tego szpitala, w ktorym chyba bede rodzila to na zajeciach dowiem sie co i jak, ale napewno bede chciala zeby male bylo przy mnie - a od siostry wiem ze tak jest, no i ta ochrona krocza to tez wazne dla mnie, znieczulenie poki co nie bo sie jego bardziej boje niz bolu zobaczymy w listopadzie jak bede spiewala![]()
powoli musze zaczac kupowac cos dla siebie jakies koszule, kapcie ja nic takiego nie mam co sie bedzie nadawalo ..
rojku zmien prosze imie mojego malucha w liscie z Maxa - na Tytus
brackiee chetnie oddam bo mojej mamie tez zabrano ten zasilek na babcie, a nie chce mi sie mowic jakie sa koszta pieluch i calej reszty, mieszkanie i jedzenie - dadza grosze a za chwile zabieraja bo im w budzecie za malo! ja bym tych #@T$#T#$ w ciemnej uliczce to ......
rojku dziękuję