reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

martula1985 dobry pomysl z tym wyjazdem troche się rozluznicie , moim zdaniem możesz brac kwas foliowy :)
akaiah zapytaj meza i taty czy u mnie tez nie chca zrobic remontu ;p
aaga84 tez slyszalam o tym ze organizm nie toleruje plodow jakiejs plci i stara się e usunąc ;/ przykre :( miejmy nadzieje ze teraz będzie wszystko dobrze
nonek90 gratuluje chlopca :)
czekoladka21 moja tesciowa tez tak raz zrobila z rachunkiem i normalnie był zaplacony wiec chyba nic nie powinno się dziac

reklama
Mama Kangura; - Ja teraz mam kontrole co 3tygodnie, dodatkowo 2 badania na NFZ, więc często mam styczność z lekarzem, później mam chodzić już co dwa, więc dość często - ale wyobraź sobie tak jeszcze wracając do tematu - że wcześniej w piątek byłam na KTG a za tydzień już wiedziałam że serduszko nie bije, a tak w ogóle musiał odejść około poniedziałku... Więc nawet częste wizyty nie chronią (jeżeli to nie jest konkretna wina).... Po prostu bardzo ważne jest liczenie ruchów w ostatnim trymestrze - wcześniej nie wiedziałam - nawet nie dopuszczałam myśli że coś się może stać tydzień przed terminem.... Tym bardziej że pierwszą ciąże nosiłam 42tyg....

KingaoO - termin taki sam na 21 listopada- z tą lekarką nie rozmawiałam jeszcze o rozwiązaniu, ale z wcześniejszyi lekarzami z którymi miałam konsultacje to wszyscy mówili o wcześniejszym rozwiązaniu - więc na to liczę...

nonek90; - gratuluję chłopca

dzięki za ciepłe przywitanie:happy::-)

Angel witaj, bardzo mi przykro, że tyle przeszłaś, cały czas musisz wierzyć, że będzie dobrze.
Nonek gratuluję chłopca, mój Piotruś przybija piątkę Twojemu Łukaszkowi:rofl2:

Czekoladka myślę, ze kasa powinna dojść, najważniejszy nr konta i suma:tak:

Ursula może po tym jak wrócisz do dawnej dawki leków będzie lepiej, jakby coś się działo to jedź bez zastanawiania na IP

Aaga my też takie imię wybraliśmy :-) więc utwierdzam w wyborze imienia, PIĘKNE:-D

Gdynianka tak to z facetami jest, a teraz z hormonami naszymi to jeszcze szybciej nas wyprowadzają z równowagi.

A ja dzisiaj dziewczyny byłam ze zwolnieniem w kadrach, później poszliśmy na lody:happy: i nie obyło się bez kolejnych zakupów:szok: a jeszcze rano pisałam, ze szaleć zacznę w sierpniu:eek: coś ta koperta na ślub przyjaciółki się robi coraz cieńsza:shocked2: Może lepiej nie będę wchodzić do sklepów z ciuszkami dziecięcymi do końca lipca. A co kupiłam wrzucę w odpowiednim miejscu

ursula - to prawda - mój tato to złota rączka..i zauwazyłam ze odkad jesteśmy na swoim to wiele dzieki niemu potrafię sama zrobić, ale mój M , wychowany bez męskiego wzorca nie potrafi majsterkować ale za to gotować swietnie potrafi i jakoś się dopełniamy :-D

Melonowa - to mężczyźni na wyłącznośc :cool2: hehe

no sam brodzik zamontowany ale cholera jeszcze sylikonowanie , wiercenie otworów.makabra już 6 h :szok: a jeszcze nie skończone

nonek GRATULUJE !!!

a ja nie mogę sie do zadnego lekarza dodzwonić..makabra jakas nie mam chyba szczescia :(

Angel strasznie mi przykro, tego boje sie bardzo ale mam szczera nadzieje ze w listopadzie kazda tu zamiesci usmiechnuete buzie swoich spioszkow :)

nonek gratuluje chlopca!! rosnie nam tu reprezentacja jakas kolejna ;)
moj mi dzisiaj chyba tez porzadnie przyfasolil :-D ale dalej nie wiem co z imieniem, jakos ten Maksymilian mi nie lezy i cala reszta tez :( chcialam Łukasza ale moj nie chcial i smutno mi ze nie mam imienia :-(

Gdynianka facet to inny gatunek, nasza glowa zeby te nasze maluchy inaczej podchodzily do pewnych spraw:-D

zwolineczka lez i odpoczywaj, moze w domku lepiej, postaraj sie nie stresowac :)

no ja tez musze odkladac na wesele 20 lipca, i jeszcze mamy roczek chrzesniaka mojego meza

mamusie prosze o porade co ja mam mu kupić????
na chrzest ufundowalismy sesje zdjeciową, wyszła rewelacja a teraz nie mam pojecia- dodam że mały ma 3 letnia siostre i rowerki cuda już maja

pomocy....

witam nową mamusie i odrazu tule bo musiałaś przejść piekło.... niestety znam przypadek że moja fryzjerka też miała problem z donoszeniem synów... skończyło sie jedną utratą, porodem córki normalnie i porodem 2 syna w ok. 32 tyg. bo tak jakby łożysko przestawało dostarczac pokarm małemu co powodowało obumarcie- nie wiem czy dobrze pisze, to bylo dawno i tak mi sie kojarzy że tak opowiadała....

reklama
nonek- gratuluje chłopczyka.
U mnie mój mąż zawsze chciał chłopaka i nie dopuszczał do siebie myśli że bedzie coś innego mi było wszystko jedno by zdrowe.Okazało się że jest dziewczynka i teraz mówi że nie chce żadnego chłopaka że nigdy by nie wymienił (jakby byla taka opcja) na chlopczyka.Konkretnie się juz w niej zakochał.Bo czasami tyle mi ubranek kupuje na dziewczynke jak przyjeźdza z pracy i łóżeczko chce już brać z taką śliczną pościelą żółtą.

Do góry