reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Witam w nie najlepszym humorze, pożarłam się z m, ale do takiego stopnia, że najchętniej spakowałabym jego rzeczy i wywaliła razem z nim... Nie będę opisywać o co poszło, ale wiem jedno - świat bez nich byłby chyba lepszy.

Gusiak bardzo się cieszę, że wszystko w porządku.
Ursula nogi do góry i odpoczywaj.
Zwolenniczka super,że wracasz do domu. Dbaj o siebie.

Witam nową mamusię:-)

Nonek - mój szczerzył się do monitora usg jak było pewne, że będzie syn...;) Ja z kolei musiałam przetrawić, że nie będzie ślicznej dziewczynki i będę mieć męską drużynę w domu :) A wam gratuluję z całego serca! :)

Aga - a my mamy dylemat: Antoś/Adaś

polakmatka - ja jestem z Krakowa, ale niestety żadnej szkoły jogi do kobiet w ciąży polecić nie mogę, ponieważ te, z którymi miałam styczność, nie prowadzą zajęć dla ciężarnych

Nonek - cieszę się Twoim szczęściem:-) no to nasze chłopaki mają szansę zostać kolegami, może się umówimy kiedyś na jakiś spacer:tak:
angel28 - witaj :)
koriander - gratuluję córci:-)

Angel- Witamy u nas, czuj sie swobodnie.To wielka strata co cie spotkalo 39tyg to już czas porodu, wtedy zapewne odczuwa sie największa strate.
Zwolineczka - jeżeli masz okazję jeszcze posiedzieć w szpitalu to dobrze bo każdy dzień w domu moze zarastac cie pytaniami czy wszystko ok a tak opieke masz na miejscu
Ursula- Nie za dobrze że masz te skurcze ale ja slyszlalam ze to mogą być skurcze braxtona hicksa ??? jeżeli tak to nie ma się czym przejmować.

U mnie dziś koszmar duchota teraz idzie burza z każdej strony.

Mąż dziś do mnie że kupujemy łóżeczko jak zarobi kase z fuchy i takie pytanie bo mamy już upatrzone i wszystko w tym jest kołdra, pościel rożek baldachim , materac poprostu cały komplet i to kwota 600zł pościel ta lepsza i materac tez z kokosa.Ale mam pytanie czy jak to kupimy i rozłożymy (dziecko bedzie u n as w pokoju spalo) to czy sie z tym nic nie stanie.Wy już coś rozkładacie ?

No i jeszcze jedno co mnie dzis spotkalo płacilam rachunek za telefon za 2 miesiace i to wyszlo kolo 250 zł i oczywiście wszystko wpisalam ale jak ta glupia zapomnialam wpisac nr faktury.I teraz juz sama nie wiem czy to dojdzie a kwota 250 to dużo ;////

reklama
Do góry