reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
nonek gratuluje chłopca :)

angel witam i mam nadzieje ze teraz bedzie dobrze wszystkie trzymamy kciuki za to :)

A ja dołączam do dziewczynek :) lekarz powiedzial ze jeszcze do potwierdzenia ale raczej napewno dziewczynka o wadze 324 g :D

Agatka gratuluję dziewczynki :-)
Martula kwas możesz spokojnie brać. Lekarz gdy wiedział, że planujemy dzidzię za parę miesięcy to mówił, żeby już brać, żeby później nie brakowało :) udanej wyprawy na kajaki życzę :)

DoMisia to czekam na pchlim targu na Ciebie :)

meago koszulka śliczna, ale ja się obawiam,że moje gigantyczne cycko-skarpety zapewne by wyskakiwały raz po raz tymi kieszonkami :)

i carrie - :szok: wspólczuje ból musi byc niesamowity..uwazaj na siebie !

meango świetna ta koszulina !! ja tez ogladam tenis..janowicz coś stracił werwe :(

i przy oglądaniu mój M trzyma rękę na brzusiu i dzidziuś go "skopał" , wzruszył sie niesamowicie :))

a u mnie juz po remonciku kabina stoi, mój M w połowie stracił ochotę i marudził ze sie nie da, ze nie pasuje :laugh2: a ojciec mówi do niego mój,że wszytko się da, M się uspokoił i wszytko działa jak nalezy :) ale po 9 h walki..

w niedziele wyruszamy na cały dzień do lasu na jagódki i grzybki om nom nom :))):laugh2::laugh2: a jutro brzuchem do góryy

udanego weekendu babeczki !! :))

Megao super te koszule, bym powiedziała , że bardziej eleganckie niż takie standardowe. Musze mojemu G pokazać, jak mi już 2 kupił, to niech jeszcze dokupi takie bardziej eleganckie:-)

reklama
Do góry