reklama
No fakt może z dinozaurem to przesadziłam , nie pomyliłam na szczęście ciąży z menopauzą wiec może tak żle nie jest , od skończenia 18 lat zmienia sie moje ciało bo rozumu nie przybyło, mój najstarszy syn jak mu powiedziałam że jestem w ciąży stwierdzil tylko że urodzi sie nastepny szcęściaż który będzie miał najlepszą mame na świecie i pomysleć że bałam sie przyznać ale i tak wytrzymałam tylko jeden dzień
Witam już prawie w południe;-)
Muszę się dziś wreszcie zabrać za jakieś porządki..ale mam leniwca i mi się strasznie nie chce:-( Młody śpi, dzisiaj gagatek obsrał mi łóżko..przebierałam go a ten w najlepsze zaczął kupciać.. Na ząbki stosujemy dentinox na razie jeszcze nic się nie wykluło ale objawy są chyba już od 3 m-ca r.ż... Ide się wziąć za jaką robotę może jakiejś werwy dostane..
Miłego dnia! ;-)
Muszę się dziś wreszcie zabrać za jakieś porządki..ale mam leniwca i mi się strasznie nie chce:-( Młody śpi, dzisiaj gagatek obsrał mi łóżko..przebierałam go a ten w najlepsze zaczął kupciać.. Na ząbki stosujemy dentinox na razie jeszcze nic się nie wykluło ale objawy są chyba już od 3 m-ca r.ż... Ide się wziąć za jaką robotę może jakiejś werwy dostane..
Miłego dnia! ;-)
Agusimama cieszę się że nie jestem sama, ja mam 31 lat i myślę że to już późno, ale jak widać są i starsze mamy. Najważniejsze jest podejście do tematu, lepiej niech w ciąży będzie zadowolona 40 niż załamana 20. Ja bardzo się cieszę, dzieciom staram się nie mówić, wczoraj dowiedziałam się że moja koleżanka poroniła w 8 tygodnia ( a tak się cieszyli z dzidzi). Jak już minie 3 miesiące to powiemy rodzinie.
DoMisia1985
Fanka BB :)
Ja też muszę się wsiąść za robotę, ale tak mi się nie chce. wogóle jestem taka słaba, pomimo, że nie mam wymiotów itp.
Dziś odebrałam wyniki badań morfologia, tarczyca, mocz w normie, ale niestety glukoza na czczo wyszła mi 98 Nie wiem czy to dużo, czy w OK. W necie czytałam, że norma u ciężarnych jest do 90 :-(
Czy któraś z Was miała może podobne wyniki w poprzedniej ciąży? Czy jest się czym martwić? Ja w poprzedniej ciąży miałam 88 i 84...
Dziś odebrałam wyniki badań morfologia, tarczyca, mocz w normie, ale niestety glukoza na czczo wyszła mi 98 Nie wiem czy to dużo, czy w OK. W necie czytałam, że norma u ciężarnych jest do 90 :-(
Czy któraś z Was miała może podobne wyniki w poprzedniej ciąży? Czy jest się czym martwić? Ja w poprzedniej ciąży miałam 88 i 84...
oj no co ty, ja się chwale na lewo i prawo nie umiem utrzymać jezyka za zębami , jak sama ogarnełam niespodzianke to co mam taką nowinę trzymać w tajemnicy czekać nie ma na co musi być dobrze , a osiem tygodni nie daje żadnej gwarancji Agnieszka odeszła w 25 tygodniu Ciąży , ja i moje dzieci to jedno , mówimy sobie o wszystkim w pierwszej kolejności , ja byłam im to winna tym bardziej że to maleństwo bedzie miało innego tate niż oni , nawet mój były mąż już wie też przyjełam gratulacje.kiedy się smieje moje dzieci śmieją sie ze mna kiedy płacze oni też...
my też powiedzieliśmy wszystkim o ciąży już na samym początku, nie wytrzymałabym czekając do końca I trymestru. Wiedzą wszyscy nasi bliżsi i nawet dalsi znajomi:-) i oczywiście rodzina. Wiadomo, że może być różnie, kilka kobiet z mojego otoczenia ma za sobą poronienia, ale to nie powód, żeby trzymać ciążę w tajemnicy
maddlena
Fanka BB :)
U nas wie najbliższa rodzina, rodzice, rodzeństwo, no i kilku bliskich znajomych. Też się trochę boję i czekam do końca 1 trymestru, ale z kolei czytając Wasze posty, to widze, ze to i tak nie daje pewności szczęśliwego rozwiązania, bo poronienia zdarzają się i w dwudziestym którymś tyg. To, że jest to moja dguga ciąża, wcale nie powoduje, że jestem spokojniejsza... Zwariuje chyba...
reklama
tylko nie dajcie się zwariować , nie napisałam tego żeby straszyć , nie mam dziś powodu do płaczu wiec płakać nie myśle . dziewczyny mamy fasolki i tego dziś sie trzymajmy a remember jak nie bedzie sie bardzo martwić to jeszcze wielkością brzuszka nas dogoni . Zarządzam głaskanie brzuszków i pozytywne myslenie i już w końcu jestem najstarsza i musicie mnie słuchać