reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Jedz na a&e powiedz im ze zle sie czujesz ze boli Ci podbrzusze ze jestes w ciazy ze masz ostra biegunke i ze jest Ci slabo a gp jest fully booked przyjma Cie zrobia badania bedziesz spokojniejsza.

reklama
agairys ja też nie mam żadnych objawów ciąży, poza sennością nic mi nie dolega, mogę jeść i pić wszystko, piersi normalne. Tak naprawdę nie czuje się w ciąży :/ a to moja pierwsza i może to głupie ale chciałabym chociaż troszkę doświadczyć jakich typowych objawów w jakimś niewielkim stopniu :p żeby czuć ten piękny stan :)

hej ja chodzę prywatnie do swojego nowego co prawda lekarza ale w pierwszej ciąży też chodziłam prywatnie. u mnie w przychodni szpitalnej też ciężko z USG więc odpuściłam. Co prawda teraz mnie kosztuje i wizyta i badania ale jakoś mam takie wrażenie że prywatnie jest lepsza obsługa niż w przychodni. a tak przy okazji jakie badania musiałyście robić jako pierwsze??

Haha wylalam oliwe na patelnie postawilam na kuchenke i poszlam do salonu zeby podczytac troche ksiazke (nad brzegiem rzeki piedry usiadłam i płakałam) i tak mnie wciagnelo ze prawie chata z dymem poszla aaahahahaha dobrze ze z salonu do kuchni dwa kroki ja ja poczulam ze sie patelnia dymi zanim poczuly to czujniki w sufitach hahaha:-D

BunnyCukino chyba też zacznę chodzić prywatnie. Strasznie mi zależy na tym usg. Ja na pierwszej wizycie byłam prywatnie (ale nie u tego gina co teraz) , bo chciałam jak najszybciej, miałam robione usg ( w 5t.c.) było widać pęcherzyk, a teraz mi kazali czekać miesiąc na następne. Jak pójdę prywatnie, to mi pewnie zrobi usg nie?
Chodzi Ci o badania krwi? Miałam robione: różyczka, toksoplazmoza, zółtaczka, kiła, ogólne badania krwi, glukoza... nie pamiętam co jeszcze. I teraz dostałam jeszcze skierowanie na HIV, bo wcześniej mii nie wypisała. No i mocz.

joanna jak chcesz to Ci moich trochę oddam bo wymiotuję dalej niż widzę :-) ledwo mogę coś przełknąć. Cały czas śpię i wogóle nie mam powera.

Dzięĸuję za odpowiedzi odnośnie basenu, spróbuję i zobaczę jak to będzie.

hm a z tymi dinozaurami to ja będę miała 34 urodziny w lipcu :(

Agusimama :D znam temat, moja mama w wieku 39lat urodzila blizniaczki :p dwujajowe hihi bylam wtedy swiezutko po maturze :) w tym roku dziewczyny ida do komuni :D male dzieci na pewno odmladzaja, m ama nie miala chwili by zasiasc w fotelu przed tivi heheh przy tym aktywnie pracuje ;) mam jeszcze jedna srednia siostre, wiec u nas tez pelna chata !! błagam ty mnie nie strasz bliżniakami bo jeśli chodzi o ciąże to tylko tego nie zaliczyłam , a moi i tak już chcą mi w taksówce tachograf założyć bo ciężarówki maja ograniczony czas pracy , a ja bez pracy żyć nie umiem

reklama
Ooooj przestancie juz z tymi dinozaurami :-) Mlode laski jestescie :-D Moja sasiadka urodzila swoje trzecie dziecko jak miala 45 lat. I nigdy nie uwazala sie za dinozaura haha
a ja mam 27 lat i w zaleznosci od tego czy jestem z rowiesnikami w pubie czy jestem z mezem w domu badz gdzies wycodzimy czuje sie raz mlodziej raz starzej. Bo moje kumpele to takie wariatki ze sie czuje jak niewyzyta nastolatka z nimi a moj maz ma 32 lata i przy nim to taka ze mnie stateczna babka pod trzydziestke hehe ale mysle ze dobrze miec takie dwa rozne swiaty w zyciu :)

agusimama jak szalec to szalec! Bliznieta ... Haha ale by byla niespodzianka co?

Ostatnia edycja:
Do góry