reklama
remember.me
Fanka BB :)
Agairys Na biegunkę w ciazy może pomoc picie mocnej herbaty, odgazowanej coca-coli lub też jedzenie bananów. Dobre rezultaty można osiągnąć jedząc suszone czarne jagody. W przypadku biegunki należy ograniczyć napoje gazowane oraz świeże pieczywo. Mozesz ske ratowac gorzka czekolada. No i tyle. Srakieta powinna zniknac. Mi zwlaszcza pomaga cola. Tutaj lekarze nawet niemowlakom na boegunke polecaja wiec ... Sprobuj. Tylko ja wygazuj haha
ja mam dzisiaj moja zalegla wizyte w klinicie u ginekologa ktory z.ecil na badania zanim zaszlam w ciaze badalam sie i ja (wszsytkie choroby rozyczka toxo i te inne co powinno sie robic jak sie starasz zwlaszcza po poronieniu ) i hormony i cytologia i moj Maz tez sie badal bo moze sie okazac ze to nie moje jajeczka sa slabe tylko jego brygada marna... Mielismy nie isc bo zaszlam w ciaze ale skoro sie skonczylo jak sie skonczylo a ja nie odwolala, wizyty wiec jade.... Moze mi te wyniki naswietla sytuacje co moglo spowodowac to nieszczescie...
ja mam dzisiaj moja zalegla wizyte w klinicie u ginekologa ktory z.ecil na badania zanim zaszlam w ciaze badalam sie i ja (wszsytkie choroby rozyczka toxo i te inne co powinno sie robic jak sie starasz zwlaszcza po poronieniu ) i hormony i cytologia i moj Maz tez sie badal bo moze sie okazac ze to nie moje jajeczka sa slabe tylko jego brygada marna... Mielismy nie isc bo zaszlam w ciaze ale skoro sie skonczylo jak sie skonczylo a ja nie odwolala, wizyty wiec jade.... Moze mi te wyniki naswietla sytuacje co moglo spowodowac to nieszczescie...
Ostatnia edycja:
Witajcie Dziewczyny!
Nie pisałam kilka dni i jestem w szoku, ile napisałyście i co tu się działo... Nie będę się już do tego odnosić, bo chyba wszystko zostało powiedziane.
Ja chodzę do gina prywatnie, szkoda mi nerwów na nfz... wolę zapłacić i mieć pewność, że lekarz zajmie się mną jak należy.
Właśnie dzisiaj mam wizytę, boję się trochę, bo na poprzedniej wizycie widziałam tylko pęcherzyk ciążowy i żółtkowy, no ale to było 3 tygodnie temu. Dzisiaj czekam na serduszko, trzymajcie kciuki!
agairys mam podobnie, ale nie boli mnie brzuch i u mnie to trwa prawie od początku ciąży. Dzięki temu nie mam zaparć i wzdęć:-) Tylko że ja nie mam typowej biegunki, tylko raczej częściej się wypróżniam.
Dziewczyny niesamowicie męczą mnie mdłości i wymioty. Mam już tego dość. Schudłam, nic nie mogę jeść, nawet od picia mnie odrzuca. Długo już tak nie pociągnę, padnę i nie wstanę. Cały czas mi słabo, ciągle bym tylko leżała. Czekam z niecierpliwością na drugi trymestr, wtedy to się musi skończyć.
Nie pisałam kilka dni i jestem w szoku, ile napisałyście i co tu się działo... Nie będę się już do tego odnosić, bo chyba wszystko zostało powiedziane.
Ja chodzę do gina prywatnie, szkoda mi nerwów na nfz... wolę zapłacić i mieć pewność, że lekarz zajmie się mną jak należy.
Właśnie dzisiaj mam wizytę, boję się trochę, bo na poprzedniej wizycie widziałam tylko pęcherzyk ciążowy i żółtkowy, no ale to było 3 tygodnie temu. Dzisiaj czekam na serduszko, trzymajcie kciuki!
agairys mam podobnie, ale nie boli mnie brzuch i u mnie to trwa prawie od początku ciąży. Dzięki temu nie mam zaparć i wzdęć:-) Tylko że ja nie mam typowej biegunki, tylko raczej częściej się wypróżniam.
Dziewczyny niesamowicie męczą mnie mdłości i wymioty. Mam już tego dość. Schudłam, nic nie mogę jeść, nawet od picia mnie odrzuca. Długo już tak nie pociągnę, padnę i nie wstanę. Cały czas mi słabo, ciągle bym tylko leżała. Czekam z niecierpliwością na drugi trymestr, wtedy to się musi skończyć.
agairys
Aktywna w BB
anoja nie mam kompletnie zadnych objawow ciazy, ani cycki nie bola, ani nie urosly- a mi zawsze rosna, ogolnie to po tych dwoch ciazach mam takie dwie wiszace skarpety a nie cycki, a w ciazy one sie wypelniaja, te skarpety. A teraz nic. Zadnych mdlosci, zadnej sennosci, sama nie wiem... A no i w poprdzedniej ciazy juz na tym etapie odrzucilo mnie od kawy. A ja kawe czcze co rano z namaszczeniem od zawsze i teraz dalej mi smakuje i nie smierdzi. Tylko te srakiete mam i sie martwie bo mnie skreca w dole brzucha. A tez codziennie albo i dwa razy dziennie chodze na nr 2, a d5zis od 6 rano bylam z 5 razy, z czego ostatnim to juzn ie mialo co wylatywac i trzeslam sie i pocilam sie jak mysz przy porodzie
remember.me
Fanka BB :)
Agairys ja nie jestem od tego zeby straszyc albo cos i zastanawialam sie czy to pisac zeby nikogo nie straszyc ale biegunka czesto gesto poprzedza poronienie. Nie martwilabym sie gdyby Cie nie skrecalo podbrzusze...
To moze byc jakas jelitowka , ale chyba lepiej byloby wybrac sie do lekarza....
To moze byc jakas jelitowka , ale chyba lepiej byloby wybrac sie do lekarza....
reklama
agairys
Aktywna w BB
to jest moja trenerka i przyjaciolka;
straszna jajcara
wczoraj przyszla tak ubrana do pracy
https://www.facebook.com/photo.php?v=10200699386234510¬if_t=like
straszna jajcara
wczoraj przyszla tak ubrana do pracy
https://www.facebook.com/photo.php?v=10200699386234510¬if_t=like