reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Lece spac 5:30 wstaje do pracy...mam nadzieje, ze jutro nie przeczytam nic przykrego..jezu jak ten czas mi sie wlecze, kiedy w koncu bedzie ten czwartek..poczytałam troszke na necie, i niektore kobiety nie mają w ogole objawów ciązowych , nie czują sie w ciazy, a dzidzia sie dobrze rozwija, mam nadzieje, ze i ja do nich naleze...Dobrej nocki moje kochane.

reklama
Meago, niestety nje mam takiej mozlowosci bo mieszkam w kraju,w ktorym opieka nad ciezarnymi jest 100lat za murzynami.na wlasna reke moge jedynie nasikac na test

hej:) moglabym sie dolaczyc?:zawstydzona/y:
co prawda termin pierwszy to poczatek grudnia ale poniewaz synek wyszedl 2 tyg wczesniej mysle, ze to cudo bedace trzecim skarbem moze byc listopadowe;-)

zycze wszystkim cudownej ciazy:tak::-D

Hej tilii ty u nas? Bylam przekonana ze bedziesz na grudniowkach;) ale fajnie:)

Agairys a gdzir mieszkaasz?

Glamour daj znac jak sytuacja?

A ja padam mam juz dosc ciaglego glodu:(

Ależ stworzyłyście produkcję tu za jeden dzień :) aż nie mogłam nadrobić...
Ja sprawę zaparcia załatwiłam sobie przez przypadek zjadając ze 30 dkg kapusty kiszonej - nigdy nic tak nie zadziałało:szok: Chociaż nie wiem czy to dlatego, że to było na czczo:-)
Agairys ja też ciągle myślę że to jakaś ściema jest o to nieprawda wszystko dlatego czekam na tą wizytę jak na zbawienie chociaż objawów to mam aż nadto... Ale to jest chyba normalna schiza na zasadzie: nie uwierzę dopóki nie zobaczę :-)
glamour dziewczyny już tu napisały wszystko co tylko można napisać ale przede wszystkim popieram bardzo mocno opinię remember.me i zastanawiam się: po co Ty jeszcze w ogóle rozmawiasz z tym gościem??
U mnie niedziela pod znakiem: goście, goście... padam z nóg a w perspektywie nowy tydzień roboczy:)

Hej tilii ty u nas? Bylam przekonana ze bedziesz na grudniowkach;) ale fajnie:)

Agairys a gdzir mieszkaasz?

Glamour daj znac jak sytuacja?

A ja padam mam juz dosc ciaglego glodu:(

grudniowek nie ma:sorry: a ja nie wiem kto zaklada podfoldery
a termin z internetu wychodzi 4 grudnia;-)
Piotrula mial byc 15 lutego a wyszedl 2...

reklama
Do góry