reklama
Weż mu naściemniaj że zaczełaś wymiotowac i Ci słabo i masz mroczki przed oczami i że przeczuwasz najgorszę..nastrasz go porządnie nazmyślaj innych dolegliwości to go ruszy i przyjedzie a na wizycie nie musi byc wiec się nie dowie a chocby nawet to już trudno dziecko ważniejsze i Ty!
dziewczyny, mam troche intymne pytanie, macie może zaparcia ? ? jesli tak jak sobie z nimi radzicie ? ja mam okropne zaparcia czuje sie ociężała, jak śmietnik. myśłałąm że w tak wczesnej ciąży jeszcze nie ma sie zaparć, ale przeczytałam że zaparcia się ma przez hormony przedostające się do jelit. ale pytanie jak my ciężaróweczki sobie z nimi radzić ? czopki ?
remember.me
Fanka BB :)
Glamour. Jedno jest pewne ... Ja bym tego Darkowi nie odpuscila i kopnelabym go w dupe czy by sie udalo ta ciaze donosic czy nie (tfu tfu) pokazal jaki ma charakterek....
Walcz o dziecko kobieto! Za wszelka cene!
Walcz o dziecko kobieto! Za wszelka cene!
agairys
Aktywna w BB
dziewczyny, mam troche intymne pytanie, macie może zaparcia ? ? jesli tak jak sobie z nimi radzicie ? ja mam okropne zaparcia czuje sie ociężała, jak śmietnik. myśłałąm że w tak wczesnej ciąży jeszcze nie ma sie zaparć, ale przeczytałam że zaparcia się ma przez hormony przedostające się do jelit. ale pytanie jak my ciężaróweczki sobie z nimi radzić ? czopki ?
Duzo wody .suszone owoce.sweze jablka. Nie wiem czy w ciazy mozna czopek glicerynowy.ale sa rewelka
remember.me
Fanka BB :)
W sumie racja meago. Ale czy w szpitalu jezeli by pojechala nie zrobiliby tej bety na miejscu? Mi zrobili kiedy pojechalam na emergency. Nie wiem jak jest z tym w pl.
mam nadzieje ze to krwawienie jest niegrozne ale mimo wszystko opowiedzialabym o wszystkim rodzicom. To juz nie przelewki... Tu sie waza losy malenstwa ktore glamour nosisz pod sercem !
mam nadzieje ze to krwawienie jest niegrozne ale mimo wszystko opowiedzialabym o wszystkim rodzicom. To juz nie przelewki... Tu sie waza losy malenstwa ktore glamour nosisz pod sercem !
reklama