reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Lece spac 5:30 wstaje do pracy...mam nadzieje, ze jutro nie przeczytam nic przykrego..jezu jak ten czas mi sie wlecze, kiedy w koncu bedzie ten czwartek..poczytałam troszke na necie, i niektore kobiety nie mają w ogole objawów ciązowych , nie czują sie w ciazy, a dzidzia sie dobrze rozwija, mam nadzieje, ze i ja do nich naleze...Dobrej nocki moje kochane.

reklama
Meago, niestety nje mam takiej mozlowosci bo mieszkam w kraju,w ktorym opieka nad ciezarnymi jest 100lat za murzynami.na wlasna reke moge jedynie nasikac na test

hej:) moglabym sie dolaczyc?:zawstydzona/y:
co prawda termin pierwszy to poczatek grudnia ale poniewaz synek wyszedl 2 tyg wczesniej mysle, ze to cudo bedace trzecim skarbem moze byc listopadowe;-)

zycze wszystkim cudownej ciazy:tak::-D

Hej tilii ty u nas? Bylam przekonana ze bedziesz na grudniowkach;) ale fajnie:)

Agairys a gdzir mieszkaasz?

Glamour daj znac jak sytuacja?

A ja padam mam juz dosc ciaglego glodu:(

Ależ stworzyłyście produkcję tu za jeden dzień :) aż nie mogłam nadrobić...
Ja sprawę zaparcia załatwiłam sobie przez przypadek zjadając ze 30 dkg kapusty kiszonej - nigdy nic tak nie zadziałało:szok: Chociaż nie wiem czy to dlatego, że to było na czczo:-)
Agairys ja też ciągle myślę że to jakaś ściema jest o to nieprawda wszystko dlatego czekam na tą wizytę jak na zbawienie chociaż objawów to mam aż nadto... Ale to jest chyba normalna schiza na zasadzie: nie uwierzę dopóki nie zobaczę :-)
glamour dziewczyny już tu napisały wszystko co tylko można napisać ale przede wszystkim popieram bardzo mocno opinię remember.me i zastanawiam się: po co Ty jeszcze w ogóle rozmawiasz z tym gościem??
U mnie niedziela pod znakiem: goście, goście... padam z nóg a w perspektywie nowy tydzień roboczy:)

Hej tilii ty u nas? Bylam przekonana ze bedziesz na grudniowkach;) ale fajnie:)

Agairys a gdzir mieszkaasz?

Glamour daj znac jak sytuacja?

A ja padam mam juz dosc ciaglego glodu:(

grudniowek nie ma:sorry: a ja nie wiem kto zaklada podfoldery
a termin z internetu wychodzi 4 grudnia;-)
Piotrula mial byc 15 lutego a wyszedl 2...

reklama
Do góry