reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

dziekuje Ci bardzo:-D
to moze cos o mnie;-)
mam na imie Paulina, 30 latek
mam juz dwojeczke (co widac w sygnaturce)
trzecie wymarzone w drodze
mieszkamy w UK i tu juz zarzucilismy kotwice na stale:tak:

reklama
Ja tez mieszkam w uk. Obwiniam tutejsza opieke nad ciezarowkami ze stracilam dziecko. Choc z rysiem dbali o mnie bardzo, robili do 10tc raz w tygodniu usg wewnetrzne a potem raz na miesiac sprawdzali jak sie rysiula miewa. Rozwiazali mi ciaze w pierwszym dniu 38tyg ciazy. Takze wiedzialam kiedy dokladnie urodze. Urodzilam w ten sam dzien w ktoy zostalam zaindukowana. Mam nadzieje ze jesli jestem w.... to tez rak bedzie. Dodam ze ciaza to dla mnie straszny stres. Wlasnie przed utrata dziecka. Dlatego nie chciala wiecej dzieci. Smiesznie bo jeszcze tydzien temu maz zaoferowal ze podda sie wasektomi a tu taki klops.... 3 rok w ciazy :( no porycze sie zaraz znowu :(

No tak :) ja jestem z okolic Cardiff :) ale juz nie dlugo. Mysle nad przeprowadzka do Edynburga albo gdzies do Kornwalii :) ale w Edynburgu mam brata od 10 lat wiec pewnie padnie na Edynburg :) fajnie ze jest tu ktos z uk ja juz listopadowka nie jestem ale sobie pisze i podczytuje bo polubilam listopadowki hihi

Agairys.. nie rozumiem :-( 3 rok w ciazy?
przykro mi, ze stracilas maluszka..

Remember me ahhh wlasnie widze:-( przykro mi bardzo

ahhh tyle kobiet traci malenstwa
coz, ja mam nadzieje sie nie martwic i cieszyc sie kazdym dniem ktory jest mi dany...

Agairys u mnie tez doszlo do zaniedbania tzn ja nie podejrzewam ja to wiem ale nie mam zadnych dokumentow ani z okresu ciazy ani z porodu ani z sekcji bo nic nie daja.... Przynajmniej mi odmowili.
Ja urodzilam martwego synka w 24 tc dwa tygodnie wczesniej mialam usg i mowili ze jest wszystko w porzadku tylko ja chcialam poznac plec a dziecko sie nie chcialo pochwalic czy cos chowa miedzy nogami wiec mialam wizyte dwa tygodnie pozniej i wtedy sie okazalo ze juz serduszko nie bije a po porodzie okazalo sie ze dziecko wazy tylko 200 g... Wiec juz od dluzszego czasu nie roslo i nie rozwijalo sie prawidlowo przez moje problemy z krwia ktorej nie badano u mnie pod katem zespolu antyfosfolipidowego. Takze dzieki medycynie w uk na dzien dzisiejszy mam 3 aniolki w niebie.
Tiluchna ja normalnie to wstaje o 4:30 do pracy ale mam jeszcze tydzien zwolnienia wiec ufff... Moge jeszcze pospac..... Spokojnej Nocy :)

No generalnie tak. Pierwsze dziecko ur martwo w 39 tc w 2011. Po dwoch miesiacach od porodu ciaza I po 11miesiacach od straty urodzilam syna w 2012.pare dni temu skonczyl 11miesiecy a ja znowu.....I to jaka wtopa. Na tabletkach anty !

reklama
No w staraczkach listopadowych też napisałam parę wiadomości, ale potem, żeby się nie nakręcać odpuściłam :)

Do góry