kaskaleczna
Fanka BB :)
...........
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
melonowa mi kilka razy już śnilo się że urodziałam w domu dziewczynkę na łózku u siebie:-) a płci jeszcze nie znam
wrzucam link do apteki jakby ktoś był zainteresowany standardowo najpierw do koszyka a potem finalizacja+ ja od razu na allegro sprawdzalam ceny
Portal Dbam o Zdrowie - leki, suplementy diety, kosmetyki
hej hej
dziewczyny, którym śni się poród... mnie też się to zdarza... albo karmienie.... i cały czas mówiłam, że będzie co ma być, ale zaczynam się trochę bać. Ja bardzo bym chciała cesarkę - i nie chodzi mi o ból porodowy. Coś czuję jednak, że mieć jej nie będę a na "kupienie" mnie nie stać.
Odkąd się dziś obudziłam to jeszcze nic ze sobą nie zrobiłam.... siedzę i nie potrafię sobie zaplanować na dnia choć jest co robic nie lubię być taka niezorganizowana tym bardziej, że przed ciążą pracowałam w 4 miejscach
mam nadzieję, że to będzie dobry dzień