reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Oj ja też bym poszła na grzyby... może się kiedyś zwlekę, ale najlepiej jakby się troszkę wilgotniej zrobiło :)

Wczoraj coś mnie brzuch jak na okres bolał, dobrze, że wizyta jutro, to mam nadzieję, że lekarz mnie uspokoi.

I muszę faktycznie na tą infolinię DOZu zadzwonić, bo to lekkie przegięcie, że to już tydzień trwa.

Okazało się, że moje zamówienie już czeka w aptece, tylko mnie nie poinformowali... Ja bym tak czekała, a oni to po tygodniu od dostarczenia odsyłają...
No więc dziś może dokończę pakować torbę :)

Hej dziewczyny

A ja juz w porzadkach pranie wstawione zmywarkaa buczy maly zaprowadzaony :tak: a ja moge chwile odpoczac.. Choc mala daje mocno czadu:tak:

Cześć kobietki :)
aaga84 a ja dziś o 4 już miałam po spaniu :( a do 4 to się męczyłam okropnie :(
kaskaleczna jeśli chodzi o zakładanie tetry w dzień to jak najbardziej spróbuj :) ja z moim Adasiem próbowałam i szybko mi przeszło ;) ale spróbowałam :) no i później jak uczyłam go na nocnik to też miał tetrę i łatwiej poszło bo było mu nie fajnie w mokrej :) i tak jak mówisz chyba lepiej spróbować tetry na początek i jak Ci będzie odpowiadało to wtedy można zainwestować w wielorazówki :) a jak się nie spodoba z tetrą to kasy nie wydasz niepotrzebnie na te wielorazowe.
Co do kosmetyków to mam sudocrem ale jak się skończy to spróbuję z sudomaxem bo chyba tańszy jest od sudocremu a bardzo dobre opinie czytałam. Innych kosmetyków jeszcze nie mam, no oprócz próbek z j&j i nivea. Dziś jadę do lekarza sprawdzić co z tą moją szyjką, więc może zajdę do rossmana i pepco obok przychodni :D

hej hej :)
dziewczyny, którym śni się poród... mnie też się to zdarza... albo karmienie.... i cały czas mówiłam, że będzie co ma być, ale zaczynam się trochę bać. Ja bardzo bym chciała cesarkę - i nie chodzi mi o ból porodowy. Coś czuję jednak, że mieć jej nie będę a na "kupienie" mnie nie stać.
Odkąd się dziś obudziłam to jeszcze nic ze sobą nie zrobiłam.... siedzę i nie potrafię sobie zaplanować na dnia choć jest co robic :) nie lubię być taka niezorganizowana tym bardziej, że przed ciążą pracowałam w 4 miejscach :)
mam nadzieję, że to będzie dobry dzień :)

Kaskaleczna ja leżeć nie muszę, ale mam problemy z zapinaniem butów i zakładaniem skarpetek, więc nie wiem, czy nawet jak znajdę grzyba, to czy go podniosę :) najwyżej skończy się na wołaniu M i pokazywaniu, gdzie ma zrywać :)

rojku właśnie ma zacząć padać od jutra, niestety nie zdążą urosnąć grzybki w kilka godzin, więc pewnie skończy się na kilku starych kapciach :)

marys jak nie jedna to druga nie śpi. Co za los :(

dehaira ja też chciałabym cesarkę... i też za nią nie zapłacę, bo nie mam. No cóż, może natura zdecyduje za nas :)

reklama
melonowa mi kilka razy już śnilo się że urodziałam w domu dziewczynkę na łózku u siebie:-) a płci jeszcze nie znam:tak:

wrzucam link do apteki jakby ktoś był zainteresowany standardowo najpierw do koszyka a potem finalizacja+ ja od razu na allegro sprawdzalam ceny:-p
Portal Dbam o Zdrowie - leki, suplementy diety, kosmetyki

Kaskaleczna- ja tak miałam jak nie znałam płci, że snił mi sie dwa razy synek i mam Leosia w brzuchu- coś w tym jest

hej hej :)
dziewczyny, którym śni się poród... mnie też się to zdarza... albo karmienie.... i cały czas mówiłam, że będzie co ma być, ale zaczynam się trochę bać. Ja bardzo bym chciała cesarkę - i nie chodzi mi o ból porodowy. Coś czuję jednak, że mieć jej nie będę a na "kupienie" mnie nie stać.
Odkąd się dziś obudziłam to jeszcze nic ze sobą nie zrobiłam.... siedzę i nie potrafię sobie zaplanować na dnia choć jest co robic :) nie lubię być taka niezorganizowana tym bardziej, że przed ciążą pracowałam w 4 miejscach :)
mam nadzieję, że to będzie dobry dzień :)

u nas w poznaniu podobno- wiec nie na 100 % cesarka 4000 zł, a w miejscowosci oddalonej 70 km od p-nia skad pochodze 2000 zł
szok, takie kwoty!!!

a teraz co u mnie. byłam wczoraj u rodziców, jak zwykle chceili mnie dopieścić- wiec były placki ziemniaczane - zjadłam, rogaliki- zjadłam, tata jadł kalafior z kotletem- wiec też zjadłam, napiłam sie kompotu z czereśni + zjadłam te czereśnie, a na koniec z drzewa zaczeły spadac orzechy wiec takie co sie obiera z tej żółtej skórki też zjadłam...

po powrocie do domu zjadłam na kolacje sałatke z owocami (sałata, gruszka, winogrono, ) i o 23.00 jak zaczełem haftować w łazience to myslałam że mi Leon przez gardło wyjdzie.
normalnie masakra, dawno takich wymiotów nie miałam. wiec moja zachłanność jedzeniowa osiągneła wczoraj apogeum- poprostu z tej zachłanności zzarłam wszystko ;-)

wiec dzis od rana płatki górskie owsiane z mlekiem z nektarynka. musze zrobic dzień postu bo jeszcze mnie brzuch boli od tych wymiotów.
u nas pogoda smutna jesienna, w sorde wizyta oby szyjka była piekna i długa jak u łabedzia ;-)

ulka gdzie jestes?
mnie dopadł jeszcze oprócz pachwinowego bólu bół hemoroida - dojrzałam go! masakra nigdy nie miałam a tu patrz! smaruje posterisanem bo podobno można, szkoda gadac

zobaczcie ile chorób lub niedogodności na nas w tej ciazy czyha : cholestaza, cukrzyca, hemoroidy, nadcisnienie, obrzeki, pekanie krocza, skracanie szyjki, plamienia, passery itd.
normalnie jak nikogo nic nie spotka to chyba los na loterii wygra

leci mi 32 tydzień- jejku jak ten czas leci!!!! 8 miesiac mnie wita ;-)

miłego dnia mimo wszystko heheh ;-)))))))))))

Do góry