reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Witam się i ja znad kremówki i paczki chusteczek. Nie wiem jak to możliwe ale normalnie jestem przeziębiona, katar, kaszel. WRRRRR... leżąc w domku, i odprowadzając dzieci do szkoły. Nie wierzę... Do tego wkurzyli mnie moi Rodzice, którzy wiedząc że nie powinnam w ogóle wstawać pojechali sobie nad morze odpocząć i ojciec zdziwiony przez tel że ja cały czas leżę. No kuźwa a co mam robić, iść na wesele. Cytuje " widzisz Ty tak po prostu źle znosisz ciąże" ale żeby mi pomóc to nie ma.... Jeszcze dzwoni i opowiada jakie to pyszne rybki jedli i jak to się opalają na plaży. Ja pitolę...

reklama
Zwolineczka- uważaj na siebie. U mnie w domu i najbliższej rodzinie panuje angina. Odpukać, tylko ja w domu jestem zdrowa. Ale jak widzę, jak ich wszystkich męczy, to az mi ich żal. Szybkiego powrotu do zdrowia życzę :)

zwolineczka zdrówka życzę.
kaskaleczna wiec spróbuj stosować to, co masz, a jakby c zawsze możesz zmienić.

A co będziecie używać na odparzenia? Myślałam o sudocremie, ale wyczytałam, że Bepathen również się sprawdza i Alantan, a dodatkowo można je też na sutki stosować.
I mam pytanie o kąpiel późniejszą, jaki płyn wprowadzicie? Oilatum jest drogi, myślałam o jakimś tańszym, aby spróbować - serii Hipp, Linomag czy inny...
Prośba o podpowiedź.

Witam Was...jesli chodzi o pielęgnacje, seria Nivea, do kapieli dodatkowo kupiłam Oliatum ,bo była promocja na duzą butle, do pupci krem Linomag i Sudokrem..sprawdzone przy chłopakach wszystkie produkty.Dodatkowo jak sie skonczy Nivea zamierzam spróbowac serii Beaby Dream.

zwolineczka - zdrowiej!!!
aga - ja własnie słyszałam same dobre i wiele opinii o bepanthen - i to własnie zakupiłam. Do kąpieli chyba będę używać nivea, bo sama w ciąży używałam tego mydełka z oliwką i oliwki... a mam jeszcze bobini ale nie wiem czy jest dobry....

dziewczyny w superpharm jest promocja na proszki i płyny lovela - 19 zł , nie wiem czy to dobra oferta, ale może któraś się orientuje i przyda się :)

reklama
Dziewczyny, ale dostałam ataku głodu:no: Byłam na spacerze z moim m i jak wracaliśmy, to mi się zaczęło słabo robić. Doturlałam się do domu (boso, bo mnie tak buty obtarły) i zgłodniałam. Jak zaczęłam jeść, tak końca nie widziałam! wpakowałam w siebie z 5 kanapek i to z pasztetem. Zajebista dieta przy mojej cholestazie:baffled: No ale nie mogłam, pierwszy raz nie umiałam się powstrzymać:zawstydzona/y:

Do góry