Hej dziewczyny-nie mam weny na nic, nawet dziś nie sprzątałam...jutro mam dzien zakupowy dla chłopaków głownie, moze sobie kupie ze dwie bluzki i jakie leginsy bo na jesien nie mam za bardzo w czym chodzic.Remont zbliza sie ku koncowi,jedyne czego bedzie mi brakowało to praktycznie całego wyposazenia mieszkania:-(haha ale cóz, jakos powoli cos sie dokupi.Lózka są to najwazniejsze, a garnki póki co bedą mieszkac sobie na podłodze
Jejku jak ja juz listopada nie moge sie doczekac....przyznam Wam sie, ze nie tylko malutkiej...ale odzyskania swojego ciala, swojej sprawnosci...moze to egoistyczne, ale przy takiej ilosci dzieci ma to mega znaczenie.A mecze sie juz niesamowicie,brzuszek mam duzy, jak zreszta w kazdej ciazy i na prawde juz przeszkadza we wszystkim.
9 listopada mam usg z pomiarami, ciekawa jestem bardzo ile mała wazy i ogólnie co u niej słychac.
Cały czas jestem z Wami , czytam i przezywam.Dziewczynki drapiące, bardzo wspołczuje, i zycze aby to sie jak najszybciej skonczyło.
Mam tez pytanie, czy wiecie co u reszty kolezanek, np amethys..jesli macie jakis kontakt z nimi a mozecie dajcie znac co u nich.Ja jakos nie wchodze na zamkniety, moze raz na jakis czas...juz tak mi weszło w krew pisanie z Wami tutaj, ze jakos nie umiem sie udzielac i tam i tu.I jednak wszusyko i złe i dobre wiadomosci pisze tutaj.