reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

kamilka - ja też się swędze i swędze byłam na wizycie oczywiście niby wyniki w normie ale musze powtórzyć za 3 tyg i zażywać esentiale forte i wapno a jak nie przejdzie to swędzenie to zgłosić się na wizyte i gdy wyniki się pogorszą to na odział będę musiała iść także nie ciekawie ale oby przeszło.A tobie jak wyniki wyszły ??

reklama
Dziewczyny a póki nie ma wyników potwierdzających choletazę może warto spróbować kosmetyków do skóry atopowej???

witam dziewczyny:-) Wy męczycie się ze swędzeniem a ja z kichaniem nie wiem co to ma być w nocy jak mnie złapało to chyba z 10 minut już aż mnie brzuch rozbolał. Odnośnie pielęgnacji pępka to mojej koleżance Pani w aptece polecała takie chusteczki czy gaziki nasączone tym spirytusem czy czyś tam one kosztują podobno 5 zł. To w sumie może i faktycznie lepiej to w szpitalu minimum trzy dni maja swoje produkty a pępek się trzyma ile 10-14 więc po co kupować i ma leżeć reszta a na pewno droższe

czekoladka nie mam wynikow jeszcze jak wczoraj nie zadzwonili tzn ze w poniedzialek pewnie sie dowiem.... tez lykam wapno kazala mi czyste nie to musujace tylko czyste wapno moze zadziala szybciej:sorry2:

Ja czekam na kolezanke i pewnie pogadamy...

A ja nie kupuje kombinezonu dla malucha:no: mam takie misiowe i do tego szukam spiworka do wozka i w zupelnosci mi starczy i dziecku bedzie wygodniej bo lzej:sorry2: na wszelki wypadek mam jeden ale mysle ze nie bede malej w niego wciskac:sorry2:
Za tydzien mam wizyte z Usg i wogole jestem strasznie ciekawa ile przybrala mala i czy sie wkoncu odwroci:dry::tak:

Gusiak ja do pepucha bede uzywala fioletu... moze jestem staromodna ale uzywalam wczesniej nowosci i nie dzialalo pepek sie wkoncu slimaczyl i wzielam foioletem na 3 dni i pepek odpadl i sladu nie bylo:sorry2: na ten czas przeznaczylam gorsze bodziaki bo wiadomo foiolet brudzi ale szybciej podzialam i bylo dobrze:tak:

Do ciemieniuchy nic nie uzywalam bo maly jej nie mial:tak: wiec chociaz tyle bylo z glowy wiec teraz kupie dopiero jak sie pojawi..

Melanowa to jest wielkie go.no !!! czasem nie kupuj...
I odrazu do wszystkich piesze zainwestujcie w dobry laktator naprwde zeby mocno ciagnal nawet reczny!! Bo jak sie wam pojawia problemy z laktacja czy nawalem mlecznym to musicie wtedy dzialac laktatorem.. I nie takim do miziania tylko takim zeby sensownie pociagnal:)

Ostatnia edycja:
Gusiak na tych chusteczkach to nie jst typowy spirytus tak tylko napisałm żeby jakoś to wytłumaczyć o co mi chodzi to jest takie coś właśnie jak ten octanisept tylko już gotowe nasączone chusteczki

reklama
Do góry