hej dziewczyny
wróciłam właśnie z lidla, kupiłam Dawidowi kurtkę na jesień
fajne są ciuchy z lidla, dopiero ostatnio się o tym przekonałam, niezła jakość i korzystne ceny.
Akaiah super, że już lepiej się czujesz, wyobrażam sobie, jaka to ulga, że wreszcie nie boli
oby tak do porodu! Dobrze, że Twój M chce być z Tobą na krótko przed porodem, na pewno to duży komfort psychiczny, skoro tylko on może Cię do szpitala zawieźć. Lepiej zacisnąć pasa i w spokoju czekać na poród, niż się denerwować. Mój urlopu nie bierze przed, jakby co, to pojadę z ojcem albo bratem do szpitala, bo mieszkają niedaleko i są dyspozycyjni - ale liczę na to, że jak się zacznie i od razu dam mu znać, to zdąży wrócić.
My ślub mieliśmy na 15 i wyszło bardzo dobrze, to chyba najlepsza pora
łóżeczko śliczne!
Teściowa rzeczywiście papla, ja mojej nie podaję żadnych szczegółów, niech ją zżera ciekawość.
A z Twoim M i jego graniem pewnie będzie ciężko, mój brat ma to samo - ciągle siedzi przy kompie:/ niby robi wszystko, co do niego należy, ale byle szybko, bo już nie może się doczekać aż usiądzie przy lapku... Teraz to niby nie problem, bo mieszka z rodzicami, rodziny jeszcze nie ma, ale nie wydaje mi się, żeby miał się zmienić. Nie wiem, co radzić, może jak się mały urodzi, to będzie miał inne sprawy na głowie niż granie.
KingaoO świetny lekarz! i super, że wszystko ok. Ja kupuję pampersy od razu 2. Dawid miał 3750g i też od razu pieluchy 2. Mnie bolało spojenie jakiśczas temu dość mocno nawet, ale teraz przeszło. Za to boli mnie w podbrzuszu jak długo siedzę i chcę wstać - pierwszych kilka kroków wygląda jak u schorowanej 80-latki
Meago waga małego rzeczywiście imponująca
gratuluję!
Kamilka ja też jużsię nie mogę doczekać poniedziałku, tęsknię za odrobiną spokoju w domu
nik_i ja na razie kupiłam tylko taki lżejszy kombinezon z polaru, zimowego jeszcze nie mam, ale rodzę na początku listopada, więc taki chyba na wyjście będzie w sam raz.
aaga84 super niespodzianka!
Melonowa kupiłam staniki Mamma Mia firmy Kostar, jeden taki normalny, usztywniany, drugi na fiszbinach, ale miękki. Brałam to, co było w sklepie, nie zastanawiałam się wcześniej nad firmą ani modelem. Fajne są
Dzisiaj idę z małym do logopedy, a potem od razu na wizytę. Pierwszy raz będę miała ktg - to chyba znak, że pród już blisko