reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
akaiah kurcze dorosly facet a na prawde jak dziecko się zachowuje, sprubój dać mu jakieś ultimatum zeby ograniczył gry do minimum
KingaoO ja się az boje wazyc ;p co prawda ostatnio jak bylam u lekarza miałam 2,5 kg na plusie ale teraz sobie pozwoliłam za dużo i obawiam się ze niezle poszla w gore ;/
nonek90 tobie to te kg chyba tylko w brzuszek poszly a i tak masz taki sliczny zgrabniutki
basiaaa10 pewnie i jeszcze do tego trochę kasy zaoszczędzone ;p mnie tez strasznie zgaga meczy ale mleko nic nie daje zawsze staram się mieć przy sobie cos miętowego gume albo cukierka i to pomoze na jakiś czas
kaskaleczna przerazajace jak ludzie tak mogą robic ;( moja psina to tez taka za towarzyska zje wszystko od każdego i do każdego by się tulila calowala itp. To nie jest dobre …. To możliwe ze razem będziemy rodzic ;p mój się nie chciał pokazac zaslanial się pępowiną ale w końcu się ujawnil i teraz na każdym usg potwierdzali ze to chlopiec, mam fotkie na której niby jest siusiak – chociaż ja tam nic nie widze ;p
kamilka87 może skonsultuj się z lekarzem
czekoladka21 daj znac jak tam wyniki … trzymam kciuki

ale jestem zamulona i strasznie zgaga mi dokucza :( dziś ostatni dzień u rodzicow jutro jade do domku

nonek skóra na brzuchu i plecahc moze cie swedzieć bo po prostu skóra ci się rozciąga , nakremuj się :) z tego co pisały wczesniej dziewczyny cholestaza objawia się swędzeniem stóp. nic się nie martw :tak:

gusiak - no to juz masz wszytko :) najlepsze na koniec zostawiłas :D

melonowa
na zgage nic nie pomaga ? migdały ? mleko ?zazdroszcze ze mozesz spedzac czas z rodzicami. teraz moj m bedzie 3 dni w rpacy a ja bede musiala siedziec sama w domu, bo wizyta u rodziców za duzo nerwów mnie kosztuje.

akaiah dziękuje Ci bardzo:)
Skończyłam właśnie gotowac obiad: ogórkowa i kotlet schabowy. Ale jakoś nie chce mi się jeśc. Ogolnie mam problem z mięsem a powinnam jeść bo mam spora anemie;/

Wyniki mam niby w normie ale nie wiem czy jest coś takiego jak wyniki specjalnie dla kobiet w ciąży ?
ASPAT 15 norma (0-31)
ALAT 13 norma (0-32)
fosfataza alkaliczna 214 norma (98-280)
bilirubina całkowita 8 norma (0-25)

I tu pytanie do meago czy wyniki są dobre bo słyszałam że w ciązy mogą być inne normy już sama nie wiem

Dziewczynki znalazłam informacje na temat warsztatów Mamo to Ja

1185328_539158636139526_2033609322_n.jpg

Załączniki

• 1185328_539158636139526_2033609322_n.jpg
    1185328_539158636139526_2033609322_n.jpg
    52,5 KB · Wyświetleń: 37
reklama
hejka

własnie słyszałam, ze ta cholestaza to wstretna choroba, obyście dziewczyny jej nie spotkały na swej drodze- bedzie dobrze
u mnie dojechał regał dla dzidziolka, pasuje jak ulał ;-)

Do góry