reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

hehe, niby każdy lubi lato, jak mówię głośno, że ja lubię jesień i zimę, to pukają się w czoło :) nie wiedziałam, że tyle jest tu miłośniczek chłodnej pogody, deszczu, kakao, kocyka i książki :) uwielbiam ten klimat, albo naściągam sobie filmy babskie i oglądam cały dzień, no i kąpiele wtedy też są przyjemne...

reklama
noo ja to w ogóle jestem wkręcona, bo bardzo lubię 1 listopada;p I proszę, nasze maluchy też będą listopadowo-jesienne ;)

A ja przed chwilą przeżyłam chwile grozy i oczywiście sąsiedzi znów stwierdzili, że jestem jakaś chora. Przez ostatnie minuty grzebałam w naszym śmietniku i szukałam paragonu tego termometru z lidla, co go dzisiaj kupiliśmy. Kiedy byłam już umorusana w tych śmieciach, odurzona smrodem to jak gdyby nigdy nic przyszedł Michał - patrzy się na mnie, parska śmiechem i pyta: głodna jesteś? I dalej: bo ja zabrałem ten paragon i schowałem:crazy: Ubaw mają wszyscy na ulicy;p

ja lata nie lubię i nie znoszę upałów bo z człowieka chęci do życia wysysają

Ja też lubię 1 listopada to dziwne ale dla mnie to święto jedno z niewielu w którym odczuwa się klimat a nie np jak 11 listopada.

Meago - nie no spoko, już się umyłam ;D Pomijam fakt, że z tego śmietnika wylatują muchy :szok: Ale mój strach był uzasadniony - M. ma świra na punkcie gwarancji, zwrotów i reklamacji ;P To jedyny człowiek, który rzeczywiście reklamuje wszystko, co się tylko da, więc gdybym to zgubiła to by mnie udusił :happy:

Jeju są tu moje klony:szok: Ja tak samo uwielbiam jesien i zimę...serio!!!!Wrecz nienawidze lata, upałow, komarow itp...ciepło moze byc, ale bez przesady.Tak jak ktoras z Was tu napisała, upał zycie z człowieka wysysa, w ogole ja mam taki organizm ktory lepiej sie czuje w człodne pory roku, i tez lubie ten klimat, kocyka, stukającego deszczu o szybe i piwka grzanego zamiast kakao np:-)Na to piwko sobie poczekam, ale cała reszta mnie nie iminie,a przy tym jeszcze malutka pojawi sie na swiecie.

Mama Kangura- niezła akcja!:-D

Dziewczyny, nie mówcie mi o jesieni, bo ja kocham tą porę roku. A jeszcze żeby chłodniejsza temperatura była i słonko i wiatr. Mmmm..aż się rozmarzyłam. Albo wieczorek, deszcz i książka. Mmmm...:-)

reklama
Do góry