reklama
melonowa89
Fanka BB :)
ja sie boje wejsc na wage hehe najnizsza wage mialam 18.06 od tego momentu przybralam 4 i pol kg ;/
Ostatnia edycja:
marys25
Fanka BB :)
avocado czyli nie ma już nadziei dla mnie na poruszanie się choćby w tempie ślimaka
rojku czekam na zdjęcie chyba nie mam nawet takiej małej na kółkach jak annie. pisała będę musiała chyba coś kupić.
Dziś siostra ma przyjechać do mnie, zamawiałam szlafrok i koszulę z hurtowni gdzie Ona bierze towar, i może już dziś będzie
rojku czekam na zdjęcie chyba nie mam nawet takiej małej na kółkach jak annie. pisała będę musiała chyba coś kupić.
Dziś siostra ma przyjechać do mnie, zamawiałam szlafrok i koszulę z hurtowni gdzie Ona bierze towar, i może już dziś będzie
Hej dziewczyny:-)
U nas w nocy mega burza byla szalalo jak nie wiem
Adasko jest w przedszkolu a ja ogarniam znow mieszkanie zrobiło sie chlodniej wiec chyba wezme sie za prasowanie
Moja waga znow stoi w miejscu teraz po sniadaniu jestem i wydaje mi siee ze mam 1 kg do tylu
U nas w nocy mega burza byla szalalo jak nie wiem
Adasko jest w przedszkolu a ja ogarniam znow mieszkanie zrobiło sie chlodniej wiec chyba wezme sie za prasowanie
Moja waga znow stoi w miejscu teraz po sniadaniu jestem i wydaje mi siee ze mam 1 kg do tylu
R
rojku
Gość
ursula ja się pocieszam, że poprzednio miałam jakieś 21 na plusie i jakoś zeszło, więc i tym razem, ale z drugiej strony miałam nadzieję, że teraz przybędzie mniej a zrzucę więcej, tak żeby nadwaga sprzed ciąży zniknęła, ale to są moje pobożne życzenia
Mówisz 6-7kg - żeby tylko tyle!
marys znalazlam linka ze zdjeciem i wymiarami tej torby. Mamuska zaszalala jak chodziła na siłownię i taką sobie kupiła:
REEBOK torba DUŻA laptopa fitness siłownie K76283
marys znalazlam linka ze zdjeciem i wymiarami tej torby. Mamuska zaszalala jak chodziła na siłownię i taką sobie kupiła:
Witam Was kochane, u mnie juz przy przepudzeniu, lecial pot po tyłkuA musze wyskoczyc na drobne zakupy, nie wiem czy po drodze gdzies nie padne..U mnie waga tez szybko leci, ale coz...nie uniknione, a jesc jem jak jestem głodna, delikatne zachcianki tez mam, no ale przeciez to tak działa, dziecko rosnie, z nim tyle roznego "oprogramowania"zeby było mu tam dobrze.Czas tak szybko leci, i tak jestesmy w dobrej sytuacji, (tak mysle) bo rodzimy na zime, wtedy nie trzeba sie rozbierac za bardzo itp, na wiosne Wszystkie sie ogarniemy, zobaczycie, a motywacja u nas widze jest duza
Rozek dla małej dziś mi przyszedł, fajny..bo ma polarek w srodku, taki ala ocieplany na zime...ze wstązką i dodadtkowo ma rzep.
'
Rozek dla małej dziś mi przyszedł, fajny..bo ma polarek w srodku, taki ala ocieplany na zime...ze wstązką i dodadtkowo ma rzep.
'
ursula ja się pocieszam, że poprzednio miałam jakieś 21 na plusie i jakoś zeszło, więc i tym razem, ale z drugiej strony miałam nadzieję, że teraz przybędzie mniej a zrzucę więcej, tak żeby nadwaga sprzed ciąży zniknęła, ale to są moje pobożne życzenia
Ja kupilam taką megha wielgasną Pumy, była przecena z 80zł na 60...wiec wlezie mi tam wsio.Przy moich zdolnosciach ładowania wszystkiego, moze byc jeszcze za ciasnoJuz same podkłady zajmuja mi sporo miejsca i podpaski Belli.
reklama