reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

ursula - u nas w szkole rodzenia kazali przemywać pępek octenispet i kupić zwykłe patyczki do uszu i tym delikatnie przemyć tylko że najpierw psiknąć na pępuszek a później fajnie tym patyczkiem rozprowadzić na cały pępuszek.

reklama
cześć dziewczyny:) jej aktywnie tu, troche pospalam i juz tyle czytania. super:)
widze ze wiekszość miała cięzką noc. Moja chyba przebiła wszystko - 5.30 udało się zasnąć;/
moj M wstaje o 7 więc ok 1 juz wyrzucił mnie kanapę ( za co solennie przepraszał rano :). I wiecie co...ja już na tej kanapie zostane. Przynajmniej nie mam wyrzutow sumienia ze sie wierce a i do łazienki bliżej, komputer tv, światło wszystko chodzi naraz i nikomu nie przeszkadzam. kaskalecznaa mówiłaś coś o zatarciu nocy i dnia..koszmar mówie wam;/ moj gin twierdzi ze dziecku to nie przeszkadza bo ono ma swoj rytm a i tak w nocy hula...mam nadzieje ze faktycznie nie robie mu krzywdy ale nic nie poradze..Siedze jak zombi, tu mnie boli, tam siku, tu swedzi i najgorsze...wędrujące nogi:baffled: mega irytujące mrowienie i przymus ruszania wiercenia bez końca. Macie to cholerstwo?
mama kangura miałam podobnie i lekarz kazał mi leżec i no spa nawet co 2 godziny jak nie przejdzie po paru godzinach to przyjechać ale podzielam zdanie dziewczyn lepiej skontaktuj sie ze swoim jak najszybciej,
aaga84 zawsze możemy spotkać się w innym parku w połowie drogi;), Gusiak88 zazdroszcze teściowej i faktu ze masz ją blisko..naprawde jaka by nie była tesciowa czy mama - to skarb mieć ją obok w awaryjnych sytuacjach szczególnie jak już dzidzius bedzie na swiecie. My z M mamy mamy w innych miastach wiec jakby co liczymy na siebie.
avocado czekam na choc mini fotke:)
ursula 8.45 i juz masz obiad?? wow! podziwiam...ja z reguły w popłochu łapie za garnki ok 14;/...dziś szafki i u mnie..wszystko wyjęłam już w poniedziałek..taaaaak jest środa i jak leży tak leży;)

buziaki dla wszystkich

anoula spokojnie, obiad wczoraj ogarnęłam :p Nie należę do tych co to codziennie dwa dania plus ciasto pichcą :p Wręcz uważam że ze mnie dość nędzna pani domu :p akcja "chińczyk" alb awaryjna pizza jest częstym wyborem. :D I to wszystko ku przerażeniu mojej matki z którą wolę na zakupy nie chodzić bo jej zdaniem gotowane to gotowane i zdrowo jest takie jeść :p
Już południe a ja patrzę na te szafki i patrzę i...chyba idę kanapkę wciągnę jakąś...:cool2:

Cześć kobietki :)
Gusiak88
super pobudka :) zazdroszczę takiej teściowej :)
Jolka6621 powodzenia w pisaniu pracy :)
Mama Kangura brałaś nospę czy magnez? lepiej już?
i_carrie ja niestety w III trym przytyję więcej niż w drugim bo widzę jak waga ruszyła :(

reklama
Do góry