Ursula zaczynają się letnie wyprzedaże w sklepach i można taniej kupić leżaki, krzesełka, parasole itp. A M się nie martw, na pewno niebawem i jemu lampka się zaświeci, że już czas dokończyć pewne sprawy. Może jakiś mały szantażyk by pomógł? Sama nie wiem, ale na pewno zdąży, po prostu należy do tych osób, które wszystko zostawiają na później... skąd ja to znam
A właśnie, przy tych bólach tak ciężko znaleźć pozycję jakąkolwiek. Choć dziś miałam mało intensywny dzień i lepiej się czuję – wniosek z tego taki, że czas na zwonienie tempa. Nie wiem, jak dam radę – lubię wszystko mieć porobione, dokończone itp. choćbym padała na pysk, a tu chyba należy zmienić tryb życia na dobre, bo coraz gorzej z siłami...
nonek piękne te fale na brzuszku
choć ja od 2 dni mam spokojniejszego synka i zastanawiam się, czy wszystko ok.
Gusiak widzę, żę nastrój o niebo lepszy – bardzo się cieszę, że się uspokoiłaś
trzymaj się
Mama Kangura może trzeba trochę czasu, żeby ten magnez zaczął działać... Sama nie wiem, ale wierzę, że jesteś nabuzowana przez to.
Avocado fantastyczny pomysł z tym ręcznie robionym kocykiem, jaką frajdę będzie miała, jak dorośnie. Takie pamiątki są na całe życie.
Akaiah rewanżuj się pięknym za nadobne – komentuj przy nim przystojnych facetów w tv. CO to za delikatność przy ciężarnej takie teksty puszczać – faceci są super!
Ja ostatnio mam fazę na placki z cukinii – dziś powtórka na obiad
mniam.
I dokładnie . andzia – fajnie, że swoje żale możemy tu wylać, po to siebie mamy, ale należy nam się trochę pozytywów. Pamiętajmy dla kogo tu jesteśmy, już niedługo utulimy swoje kruszynki, z kasą zawsze są problemy, a jakoś dajemy radę
choć pewnie chciałybyśmy wszysto mieć na już, co jest naturalne. Ważne, że wszystkie szczęśliwie dotrwałyśmy do tego momentu i oby tak dalej, a nasze złe samopoczucie jest dobrym pretekstem do poleniuchowania, uzyskania więcej uwagi naszych partnerów – coś zawsze jest po coś
głowa do góry dziewczęta – damy radę
!!!