reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Witamy się wieczornie...
U nas dzisiaj było sprzątanko, u dzieci robiliśmy przebiórkę wstępną zabawek. Worek śmieci do wyrzucenia- ja ich chyba nie nauczę porządku :(
Byliśmy też w Ikei i oglądaliśmy szafy- taka jaka by nas urządzała pod względem wielkości 300/66/267 2400zł!!! wrrr strasznie dużo...

szczawiowa mniam uwielbiam,
u nas rosołek, kopytka i mielony :)

reklama
Hej hej
i Was dziś podczytuję cały dzień i jakoś nie umiem nic napisać...
zaczęliśmy remont... już chcę złożyć łóżeczko i wyprać ciuszki...
ale pewnie trochę czasu minie...
z utęsknieniem czekam na listopad.... chcę już tulić mojego Juniorka :)
niestety przed każdą nocą teraz się już stresuję, że znów nie będę spać -wstaję nawet 10 razy... mogłabym tak wstawać do Dzidziusia... ale nie na sikanko i picie... ech ech
życzę Wam i sobie dobrej nocy :)

witam sie po dłuzszej nieobecności, zanim doczytam co u was- opowiem co u mnie
bylismy nad morzem 3 dni i to były te najgorsze pogodowo dni w sierpniu- jak pech to pech
na szczescie bylismy w domku mojej przyjaciółki wiec za darmo, jakbym miała stracic kase na takie deszczowe wakacje to byłabym zła.
zrobiłam zakupki z mezem dla Leosia- kupilismy łozeczko- wkleiłam je wodpowiednim wątku. mam też rzeczy typu: przewijak, prześcierdelka, płatki kosmetyczne, smoczki, buteleczke, reczniczki kąpielowe
na szczescie pojechalismy z moja mama na zakupy i babcia czesc rzeczy zafundowała, bo tak to :szok: nie wiem skad ta kase brac

od tej przyjaciółki dostałam też 2 torby ubran dla synka, po jej synku moim chrzesniaku w tym wszystkie co sama mu kupowałam- wiec w moim guscie ;-)
dodatkowo dali nam wanienke na stelazu i mate dla dziecka piekną, kolorową,
mówie wam, jestem tak obdarowana, że nie mogłam spac z wrazenia- ile kasy mogłam zaoszczedzić

na spokojnie po wekendzie wkleje zdjecia z nad morza- kiedy w jeden dzien z trzech lekko zaswieciło słonce

miłej nocy - buziaki

meago, andzia86 he he gapa ze mnie :) tabletki 500 mg Amoxicillinum+125 mg Acidum clavulanicum coś takiego jest napisane, w opakowaniu 14 tabletek we wtorek lekarz mówił że badanie mam zrobić po 5 dniach czyli 7 dni brania bo 2 były w szpitalu.

hej dziewuszki wstałam z moim M o 5.30 bo zbierał się do pracy..idzie na 24h..w ciagu miesiaca ma 20 dyzurów czyli 10 dni tylko w domu. no trudno nim wrócimy do szkoły kase trzeba liczyć..więc bierze wszytkie dyżury jak się da..bo koledzy mu oddają.

no ale jak tak wstalam to swierdzilam ze nie zasnę znowu..bo jestem głodna :confused2: a kładłam sie spać pełna..
no i coś boli mnie kość guziczna jakby , ale to chyba mnie tak ciągnie od kręgosłupa.. wstaje i utrzymac na nogach się nie mogę. :-( i coś juniorka mało czuje cos.

wy tez tak macie ze jak rano czy w nocy idziecie siku to twardnieje wam brzuch ? bo ja tak mam i się martwię bo co się wyprużnie nagle twardy brzuch i jakby się obniżał, wrazenie mam jakby mi zaraz mialo wszytko wylecieć z brzucha :sorry: dobrze ze w poniedzialek na wizytę idę.

miłego dnia kochane :) ide legnąć ponownie.

Cześć dziewczyny.Mój m właśnie maluje pokój, w domu taka granda że szok lepiej nie mówić.
Mam pytanie jak jest z częstotliwością wizyt u ginekologa po 32 tyg. ?? Słyszałam że do 32 tyg co 4 tyg a od 32 tyg co 2 tyg natomiast od 36 tyg co tydzień.

reklama
Do góry