reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Cześć Dziewczyny! U mnie chyba to samo co u Was nic mi się nie chcę... Dziennie wchodzę na forum po parę razy czytam Was, ale nie wiem co pisać. Życie ostatnio kręci się wokół zmęczenia, bólów pleców i jęczenia, żeby już był listopad :-(
Czekoladka nie mam pojęcia jak często mają być wizyty od 32 tyg, ale jak co 2 tyg a później co tydzień to chyba splajtuję... Każda wizyta 250zł :no: Zazdroszczę dziewczynom co na nfz chodzą...
Jak u Was ruchy Maluszków? Kopią nadal? Mój Synek mało kopie ostatnio, ale strasznie się wypina aż brzuch boli takie "góry" potrafi robić. Wszyscy wokół polew a jak zastanawiam się czy to normalne, Wasze maluszki też tak robią? :eek:
Pozdrawiam i życzę poprawy humoru wszystkim :sorry:

cześć :)
akaiah mi za każdym razem jak idę do toalety twardnieje :(
meago dziękuję :) martwię się tylko tym że mimo probiotyku znów dziś mam upławy :( nie wiem czy jakaś grzybica czy infekcja wychodzi w tym crp :( ale jak tak to będzie zły wynik w kółko :( antybiotyki niestety zawsze to u mnie wywołują :( a we wtorek miałam ostatni dzień leku na infekcję na dole :(
czekoladka21 nie wiem jak to jest, ale ja mam wizyty co 2 tyg już jakiś czas, ale to przez moją szyjkę.
avocado miłej zabawy na roczku :)

meago ale tematy :D dziś się pojawiła, taka budyniowata lekko żółta :( no właśnie dziś sobie to kupię, ale czytałam też o lactovaginal dopochwowo, zapytam lekarza.
aaaaa i nie czuję pieczenia czy swędzenia.

Ostatnia edycja:
też mam takie wieksze upławy teraz,
my też dzis na roczek P bratanka ;-)
i też mnie wiezadła bolą jak sie rozciagam

taki nasz los... i jak patrze na suwaczek to mnie przerażenie nachodzi, że czas tak szybko płynie

hej dziewczyny :)

Dzisiaj czuję się już jakoś lepiej, nastrój mi się poprawił, chociaż brzuch pobolewa. Od 30 tygodnia to już będzie właściwie odliczanie ;) Ja nie mogę się tego doczekać, chociaż planowo to jeszcze 3 miesiące...

U mnie dzisiaj powtórka z kalafiorowej, a od rana sprzątam i piorę ;)

reklama
Mama Kangura- czyli ja już mogę powoli odliczać, bo jutro zaczynam 30 tydzień:-) ciekawe, która z nas się pierwsza rozpakuje. Mam wrażenie, ze ja urodzę po terminie, jakieś takie przeczucie mam.

Do góry