reklama
Cześć Dziewczyny! U mnie chyba to samo co u Was nic mi się nie chcę... Dziennie wchodzę na forum po parę razy czytam Was, ale nie wiem co pisać. Życie ostatnio kręci się wokół zmęczenia, bólów pleców i jęczenia, żeby już był listopad :-(
Czekoladka nie mam pojęcia jak często mają być wizyty od 32 tyg, ale jak co 2 tyg a później co tydzień to chyba splajtuję... Każda wizyta 250zł Zazdroszczę dziewczynom co na nfz chodzą...
Jak u Was ruchy Maluszków? Kopią nadal? Mój Synek mało kopie ostatnio, ale strasznie się wypina aż brzuch boli takie "góry" potrafi robić. Wszyscy wokół polew a jak zastanawiam się czy to normalne, Wasze maluszki też tak robią?
Pozdrawiam i życzę poprawy humoru wszystkim
Czekoladka nie mam pojęcia jak często mają być wizyty od 32 tyg, ale jak co 2 tyg a później co tydzień to chyba splajtuję... Każda wizyta 250zł Zazdroszczę dziewczynom co na nfz chodzą...
Jak u Was ruchy Maluszków? Kopią nadal? Mój Synek mało kopie ostatnio, ale strasznie się wypina aż brzuch boli takie "góry" potrafi robić. Wszyscy wokół polew a jak zastanawiam się czy to normalne, Wasze maluszki też tak robią?
Pozdrawiam i życzę poprawy humoru wszystkim
marys25
Fanka BB :)
cześć
akaiah mi za każdym razem jak idę do toalety twardnieje
meago dziękuję martwię się tylko tym że mimo probiotyku znów dziś mam upławy nie wiem czy jakaś grzybica czy infekcja wychodzi w tym crp ale jak tak to będzie zły wynik w kółko antybiotyki niestety zawsze to u mnie wywołują a we wtorek miałam ostatni dzień leku na infekcję na dole
czekoladka21 nie wiem jak to jest, ale ja mam wizyty co 2 tyg już jakiś czas, ale to przez moją szyjkę.
avocado miłej zabawy na roczku
akaiah mi za każdym razem jak idę do toalety twardnieje
meago dziękuję martwię się tylko tym że mimo probiotyku znów dziś mam upławy nie wiem czy jakaś grzybica czy infekcja wychodzi w tym crp ale jak tak to będzie zły wynik w kółko antybiotyki niestety zawsze to u mnie wywołują a we wtorek miałam ostatni dzień leku na infekcję na dole
czekoladka21 nie wiem jak to jest, ale ja mam wizyty co 2 tyg już jakiś czas, ale to przez moją szyjkę.
avocado miłej zabawy na roczku
Magda86Poznań
też mam takie wieksze upławy teraz,
my też dzis na roczek P bratanka ;-)
i też mnie wiezadła bolą jak sie rozciagam
taki nasz los... i jak patrze na suwaczek to mnie przerażenie nachodzi, że czas tak szybko płynie
my też dzis na roczek P bratanka ;-)
i też mnie wiezadła bolą jak sie rozciagam
taki nasz los... i jak patrze na suwaczek to mnie przerażenie nachodzi, że czas tak szybko płynie
Mama Kangura
hej dziewczyny
Dzisiaj czuję się już jakoś lepiej, nastrój mi się poprawił, chociaż brzuch pobolewa. Od 30 tygodnia to już będzie właściwie odliczanie Ja nie mogę się tego doczekać, chociaż planowo to jeszcze 3 miesiące...
U mnie dzisiaj powtórka z kalafiorowej, a od rana sprzątam i piorę
Dzisiaj czuję się już jakoś lepiej, nastrój mi się poprawił, chociaż brzuch pobolewa. Od 30 tygodnia to już będzie właściwie odliczanie Ja nie mogę się tego doczekać, chociaż planowo to jeszcze 3 miesiące...
U mnie dzisiaj powtórka z kalafiorowej, a od rana sprzątam i piorę
reklama
Jolka6621
Mama Kangura- czyli ja już mogę powoli odliczać, bo jutro zaczynam 30 tydzień:-) ciekawe, która z nas się pierwsza rozpakuje. Mam wrażenie, ze ja urodzę po terminie, jakieś takie przeczucie mam.