czekoladka21
Mama Nadzi :*
Kingaoo-Taki ból na okres to tu miała I cariee bodajże jakoś 2 tyg temu bardzo nie pamietam myśle że jej moglaś byś sie spytać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nonek90- ja mam wesele 31 sierpnia, a już wyglądam jak beczka jak sie zobaczyłam dziś w przymierzalni, to myślałam, ze lustra braknie coby mnie ogarnąć a pomyśleć, ze 3 lata temu ważyłam tyle co dziś- masakroza jak ja musiałam wyglądać..
annie- włącz sobie kabaret, będziesz płakać ze śmiechu:-) i nie oglądaj już smutnych obrazków;-)
dehaira-ja też na slodkie patrzeć nie mogę, a już mam 9,5 kg na plusie. wyglądam jak księżyc w pelni
Dziewczyny, padam na ryjek. Byłam w Krk. od 13.30 do 20 non stop chodzenie po sklepach. Nogi mi do tyłka włażą. Byłam z H&M, ale ceny spodni i staników dla ciężarnych mnie przeraziły kupiłam sobie tylko podkoszulek i spódnicę na wyprzedaży w orsayu, idę lulu, jutro wizyta, oby wszystko było dobrze!