reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

andzia86 - u mnie? zależy, raz lepiej, raz gorzej (z przewagą gorzej, niestety). Ale dziękuję, że pytasz..

W sumie weszłam tu, żeby Was zapytać.. w niedzielę minęły 4 tygodnie a ja nadal nie mam okresu, jak myślicie pora się wybrać do lekarza, czy poczekać jeszcze kilka dni?

DoMisia1985
widze, że dla synusia wybrałaś imię Krzyś - piękne imię a Krzyśki to fajne chłopaki, mieszkam z jednym to wiem co mówię ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny czy boli was kość łonowa?? mnie zaczeło pobolewać tak ze 3 dni temu ale dzisiaj to już nawet przy chodzeniu pobolewa :-( wiem że musi się tam wszystko rozciągać ale zaczynam się martwić...

akaiah gratuluję wygranej! Niech mąż nie zapomni puścić totka jak pójdziesz rodzić ;-):-) no i trzymam kciuki, żeby szybko przestało boleć i było już dobrze.
annie mnie kość łonowa nie boli, więc ciężko mi coś powiedzieć na ten temat. Może zadzwoń do swojego gina zapytać :tak:
Dzisiaj byłam na glukozie... łee ohyda do teraz ciary mnie przechodzą jak o tym pomyślę. Ale szybko się pocieszyłam batonikiem i pizzą i odrazu lepiej :p
Dziewczynki mam pytanie co do ruchów. Czy Wasze dzidzie codziennie ruszają się mniej więcej tak samo intensywnie i o stałych porach? Wszędzie czytam, że powinno tak być, a u mnie nie ma żadnej regularności. Czasem Mały cały dzień fika, a czasem tylko leniwie parę razy się przekręci. Mam nadzieję, że wszystko z nim ok... Jak u Was jest?

Martula mam nadzieje, że źle mnie nie odebrałaś.. wiem, że jest Ci ciężko. Chciałam się tylko zapytać co u Ciebie tak ogólnie, bo pisałaś w tamtym tyg. ze coś przeziębienie Cię łapie. A co do okresu, to musisz jeszcze trochę poczekać, organizm musi dojść do siebie.
Akaih biedulko, najważniejsze, że już po i miejmy nadzieję, że stopniowo ból będzie się zmniejszać. A twój M. niech koniecznie lotto puści jak będziesz rodzić, główna kumulacja murowana!
Annie mnie kość łonowa nie boli, ale strasznie kręgosłup w okolicy krzyżowej. tak chwyci czasem , że ruszyć się nie mogę. Jak byłam na stażu na ginekologii, to jedna ciężarna ( mniej więcej na takim etapie jak my teraz) też miała straszne bóle w okolicy łonowej. Nawet ortopedę do niej sprowadzili, ale ten nic odkrywczego nie wymyślił, że w ciąży może tak być i żadnych nieprawidłowości się nie dopatrzył.

andzia86 absolutnie źle Cię nie odebrałam, dlaczego miałoby tak być?

wiecie co, czuję się oszukana i okradziona - ubezpieczalnia odmówiła mi wypłaty odszkodowania za zgon dziecka (a pieniążki miały być na pomnik) :-( bo wg ich jakieś klauzuli jeśli dziecko nie ukończyło 1 roku życia to się nie należy..
trzymajcie się jak najdalej od concordia capital, złodzieje i oszuści!

reklama
Heheh no ładnie bym Gusiaka utuczyła ;) To nie bierz jednak tego jedzenia ;p BIedaku :) Ja ukisiłam wstrętne ogóry, konfitury się robią a w piekarniku piecze się ciasto z wiśniami - wzięłam jakiś przepis z neta i dopiero teraz czytam komentarze, że zakalec wychodzi ;p ciekawe co to będzie ;)

Do góry