reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Gusiaku jak żyjesz tam biedactwo?

A ciasto wyszło dość płaskie (zakładam, że to przez te mokre wiśnie) ale w smaku niebiańskie - lekkie, mokre, delikatne :) Palce Lizać :)
Jutro mam wizytę u gina i odbierałam morfo i mocz. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok z maluchem. Trzymajcie kciuki :)

reklama
Gusiak trzymaj się tam :)
akaiah gratuluję wygranej, dobrze że zrobili porządek z tą gulą :( przykro mi że Ciebie boli głowa :(
martula współczuję sytuacji z ubezpieczycielem :(
mamakangura :) mi ostatnio faktycznie zakalce wychodzą :(

Ahaiah- gratuluję wygranej:-) też bym chciała taki zastrzyk gotówki;-) i super, że usunęli to dziadostwo
Martula- okropna sytuacja! współczuję Ci bardzo:-(
Andzia- ta baba kiedyś rodziła, że takie wnioski wysnuła? zajebista mobilizacja:dry: przecież każdy odczuwa ból inaczej

Właśnie wszamałam kolację:-D świeży tradycyjny chlebek żytni i śledzie w śmietanie (w końcu je wymęczyłam), chyba dzidziusiowi smakowało, bo kopie niesamowicie. Cieszy mnie fakt, że najadam się małymi ilościami, przed ciążą pewnie bym wsunęła więcej:sorry2: nawet zaczęłam mniej słodzić kawę (bo herbaty nie słodzę w ogóle), bo teraz wszystko co słodkie przypomina mi tą okropną glukozę

Hej! dzisiaj wypuścili mnie ze szpitala :) od poniedziałku się nastawiałam na ten moment ;) w zaleceniach furagina, witamina c i no-spa (czyli tak jak w szpitalu). Nic mnie już nie boli !!! :)

Gusiak trzymaj się !!! będzie dobrze :)

Akaih gratuluję wygranej i cieszę się , że już po problemie finansowym i chorobowym ;p

Martula a jak to jest u Twojego ubezpieczyciela z wypłatą świadczenia za urodzenie martwego dziecka? masz coś takiego? z tego co sie orientuję takie świadczenie jest dwukrotnie wyższe od urodzenia żywego dziecka właśnie ze względu na konieczność pochowania Maluszka.

Mój P. rozpoczął remont... jest baaardzo dużo kurzu wszędzie !!! a końca nie widać :)

LEfkowa - dobrze ze wszytko juz ok ! :)

jakie mieliscie objawy po zaczęciu brania żelaza ? źle się czułyście ? jakie najczęsciej ? bo ja wziełam 1 tabletke i czuje sie okropnie..

gusiak trzymaj sie bedzie dobrze :)
wy to przynajmniej w szpitalu jakiś kontakt ze swiatem <internet> bo ja mam przedpotopowy telefon i potrafi tylko wysłać sms xD :-D

no to czas na antybiotyki , żelozo , i coś dopochwowe..tyle juz mam tych tabletek że szok.. dochodzi paracetamol, wit dla mnie i magnez :szok: tabletek wiecej niz u mojej babci :blink:

Tymek tak dzisiaj szaleje żę skopał mnie juz kilka razy po pęcherzu tak że dosłownie popusciłam :szok: tak jak mam w suwaczku MACICA ZMIENIŁA CI SIĘ W SALĘ GIMNASTYCZNĄ :-) bądz co bądz mile uczucie :)

jutro jedziemy do Ikei do wrocka..coś czuje za cala wygrana pójdzie na dzidziusia :D bedzie kuusiło :tak:

lece spać dziewczynki życze kolorowych snów i wysłam moc pozytywnej energii :)

reklama
Do góry