reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Hej!
Kamilka, mój też jest mgr inż elektrotechniki, a konkretnie elektroenergetyki:-p i potrafi zrobić w domu wszystko, ale nie wiem, czy to wynik wykształcenia, czy raczej zainteresowań. W każdym razie to skarb w domu, mnóstwo oszczędności na fachowcach. No i dom nam wybudował prawie własnymi rękami:-) teraz będzie kładł nam kostkę na tarasie, bo wprowadziliśmy się zimą i do teraz nie mogę posiedzieć na tarasie, bo leży tam gruz. Ale już wkrótce będziemy odpalać pierwszego własnego grilla:happy2:
Na zakupy też się wybieram, może nawet dzisiaj. Potrzebuję bielizny, jakichś legginsów i spódniczki na lato.

Na obiadek planuję śledzie w śmietanie:-D strasznie dawno nie jadłam.

reklama
Żeby tak Toffi chciała być leniwa, ale niestety nie. Codziennie o 5 rano zaczyna drapać łapą w drzwi sypialni, bo ona się już obudziła ;) Więc nie mamy lekko

To mój narzeczony ukończył technikum gastronomii i żywienia a jest teraz szefem na budowie hehe całkiem inna praca a inne wykształcenie.Również potrafi wszystko zrobić , mieskzamy teraz u moich rodziców i zrobił ogrodzenie, kostke, wymalował cały dom, w ogóle wszystko umie naprawić czy kosiarke czy jakąś maszyne, nawet sam samochód naprawia tylko kupuje czeście.Dobrze że mamy takich obrotnych partnerów.:-):-):-)A i mi nawet zszywa jakieś torebki jak mi sie zepsuje lub wyskoczy dziurka na leginsach czy bluzce po prostu skarb, mogłam bym to sama zrobić ale co poproszę zawsze zrobi. :-)

i_carrie to mój tato to taka złota rączka a my chętnie korzystamy;-) też nas czeka wykładanie gresu ale na balkonie jak to w domu zawsze coś do roboty:szok:
Mama Kangura to u nas odwrotnie Leon to jedyny pies jakiego znam co trzeba go rano budzić żeby wyszedł na dwór, a ile razy wlecze się obrażony:sorry2:- ale podobno ta rasa tak ma, ja nie wiem bo biegam w zaprzęgach i choć Leon jest zrzeszony to wiadomo prócz biegów z synem innych nie uprawia;-)- początkowo myślałam że on chory jest...

no to nie dość, że listopadówki to jeszcze psy i kot w kolorze toffi ;)

:-d:-d:-d:-d:-d

mój tak chrumka że się śmiejemy że to świnka morska a nie pies :p a chrapie głośniej niż ludzie ;)
ale powiem Wam że fajnie bo dzieciaki świetnie się wychowują ze zwierzętarniami ;))))

Ostatnia edycja:
A to moje rudości-słodkości :) Dwa brojasy
543284_2544337104407_1099895731_n.jpg

reklama
ale macie fajnie z tymi mężami złotymi rączkami :) mój też wiele potrafi :) jedzonko zrobi ale zawsze takie jak On lubi czyli mega kaloryczne i najlepiej bez warzyw......i w domu też wiele zrobi ;) np. skarpetki jak nikt inny w domu zostawi przy łóżku ;) hehe ale tak serio to jest strasznie kochany i nie wiem jak ze mną wytrzymuje :D

ale śliczne rudasy :D

Do góry