reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Mama Kangura zostaw włączone żelazko i wyjdź z domu, spali się na 100% :blink:

żartuję oczywiście :-) mi jest tak bardzo szkoda mojego żelazka, dostaliśmy je w prezencie ślubnym i jest naprawdę rewelacyjne i drogie.. Jak mąż go nie naprawi to już takiego nie kupimy, będę musiała się zadowolić jakimś no name..

reklama
Czasami są fajne promocje w we wszystkie Media itp. My w ten sposób kupiliśmy chyba tefala i niedrogo :) Ale to rzeczywiście szkoda, jak takie dobre :) Może coś tam uda się jeszcze zdziałać :)

A mąż mi jednak przekopie, bo jak mu powiedziałam, że sama to się za głowę złapał ;) Ale ja będę sobie siać wszystkie nowalijki a mam już sadzonki pomidorków wyhodowane :)

Martula1985 jak już będziesz miała taki prototyp to ja chętnie przetestuję :tak: no a co do promocji to ja zazwyczaj wybieram w sklepach typu media a zamawiam w internecie...
Moje lenistwo się Leonowi udzieliło i leży na balkonie nawet na dwór nie chce się ruszyć... patrzy błagalnym wzrokiem "żaden spacer o co Ci chodzi":blink:

Heheh dobre z tymi inzynierami.. moj jest elektrotechniki i telekomunikacji nie wspomne ile mial juz telefonow i zaden roku dozyc z nim nie moze:-D:-D

Bylam w miasteczku... I bylam w C&A i normalnie jakie piekne rzeczy sa to sie zakochalam:-) wybralam sobie na ciazowym dziale staniki 2 tuniki getry i spudsniczke a i 2 pizamy na listopad :-D a synkowi po 2 pary spodenek i 2 koszulki ale czadowe kolorki i design:-D maz sie zalamie jak mu powiem ile razem za to zaplaci:-)

ok biore sie za robienie plackow ziemniaczanych dobnrze ze mam maszynke bo by mnie szlag trafil przy ziemniakach i ich ucieraniu:no:

Niki masz synka Leona i Bartka? Bo tak na tym suwaku jest napisane...

Kamilka - mówisz w C&A? Muszę zajrzeć zwłaszcza po te getry i tuniki...Dzisiaj próbowałam wcisnąć się w spodnie no i zapięłam się, ale wyglądam jak salceson ;) średnia sprawa, więc po raz kolejny wybrałam getry i tunikę...A co do piżam, to jakie kupiłaś?

Ja ziemniaki mielę w malakserze i mam problem z głowy (dajcie spokój z tarciem na tarce) ;)

Ostatnia edycja:
Hahaha bo coś było o imieniu Leon, że się teściówce nie podobało i skojarzyłam, że to ty pisałaś ;P My mamy spanielkę Toffi (złotą) i półpersa Brysia (też takiego toffi) :) Śmieszne są, kiedyś wstawię zdjęcia :)

reklama
no koniecznie nas też no niby toffi (taki karmelkowy) ale to leń nad lenie... kochany a z Bartula tak się kochają że wszędzie razem- jak wraca z weekendu z dziadkami i się go zapytam czy tęsknił to odpowiada tak za Leosiem...
w Rudzie Śląskiej urodziły się dzisiaj czworaczki właśnie w radiu mówią...

Do góry