reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

o nalesniki z dzemem pychota...jutro sobie zrobie na kolacje bo teraz to już za póżno:p zjadlam sobie polowke bulki z serem i dzemem:) ale juz nie mowmy o jedzeniu bo mi sie chce jesc:p heheh...miłych snow dziewczynki bez skurczów i przygód, żeby zadna sie jeszcze nie rozpakowala...jeszcze mamy czas:)

reklama
Dziewczyny niestety ta końcówka jest najcięższa i to nie myślę tu o kg, tylko o całokształcie. Jest coraz ciężej i fizycznie i psychicznie, więc i ponarzekać trzeba :)

Mnie się chyba zaczął brzuch obniżać, ale do tp jeszcze miesiąc z hakiem. Wicie gniazda mi się nie włączyło, a tu jeszcze tyle do ogarnięcia...

Mąż dziś parę okien umył, więc muszę przyznać, że dobrego sobie uszukałam :)

Hej laseczki :) u mnie dziś lepiej z humorkiem. Oby nie zapeszać :)

Aniu jeszcze kilka tygodni bezkarnego objadania, czemu mamy z tego zrezygnować? :)

rojku masz rację, od wczorajszego narzekania lepiej mi dziś. I fajnego masz męża, jak myje okna i jeszcze nie trzeba po nim poprawiać :) nie znam się na obniżaniu brzucha, ale pewnie jeszcze kilka tygodni Cię czeka z brzuszkiem, także spokojnie :)

A miała być taka piękna pogoda... dziś znowu pochmurno. M śpi po nocce, potem do teściów na obiad jedziemy. Zaraz skończę prasowanie i oglądam Beethovena :)
Miłego dnia

Dzień dobry...
Mi się chyba włączyło wicie gniazda ;) wypucowałam łazienkę na błysk jest jak nowa :-D wyprałam resztę ubranek teraz tylko prasowanie - jak nic nie miałam tak teraz koleżanki mi poznosiły i mam wszystkiego chyba na cztery noworodki:eek: aż nie wiem gdzie to pomieścić:-p
Miłego dnia i proszę się nie dołować!!!! dziś będzie LEPIEJ :-):-):-)

witam;)
wczorajsza akcja uwolnić orkę od doła zakończyła się u mnie powodzeniem:)

ale te chłopy to mają z nami:) czasami czuję się jak osoba niespełna rozumu............właściwie to nie wiem o co chodzi;)

chyba ta pogoda też na nas trochę wpływa...........owszem lepiej niż upały ale słoneczko jakieś mogłoby poświecić............... synoptycy z tą wczorajszą prognozą pogoy trafili jak kurą w płot:)

udanego dnia dziewczynki.............

ja z mężem byczyć się pewnie będe cały dzień........... może do mamy mojej skoczymy na obiadek, skoro dziś lepiej się czuję:) fizycznie i psychicznie

No mój chłop to dziś też mnie zaskoczył od rana tak mieszkanie pucował a ja leżałam nic nie musiałam robić a w szoku jestem do tej pory bo nic mu słowem nie wspomniałam, potem poszliśmy na spacer ale chyba za długi bo prawie 3 godz i teraz tak mnie wszystko boliiiiiii ledwie chodzę jestem już zmeczona ciążą tak mnie kości bolą najbardziej spojenie łonowe nie dam rady się poruszać. I jeszcze dziś byliśmy na pizzy i tak mi na żołądku leży:eek::eek::eek:

A ja dzisiaj cały dzień sama w domu bo M w pracy :( Zauważyłam, że im bliżej końca ciąży tym mam więcej zachcianek co do jedzenia:p i stwierdzam, że bez karnie mogę to wykorzystać :)
Kika 3 godz... wow ja bym pewnie padła :p mi wystarczy 15 min po sklepie i muszę usiąść bo spojenie boli a brzuch mam twardy jak skała :p

reklama
Hejka,
ja dzis sie obudziłam z katarem:/ ehhhh....jak nie gardło to katar i tak w kółko...ja się chyba nigdy nie wyleczę:p akilegna ja tez juz tak mam ze jak dłużej pochodzę to mnie spojenie łonowe boli i chodzic nie mogę...i kolana mnie bola:/ więc staram się jak najmniej chodzic nie zapuszczac się....mi tez dzis sasiadka powiedziała że chyba już niedługo urodzę bo mi opadł brzuch...ja tego nie widze:p
ja dziś nawpierdzielałam się ciasta sernika, krakowiaka i pychotki bo moi rodzice z babcia byli u nas więc nakupiłam ciasta a że zostało trochę to korzystam:p trza korzystać puki można...
miłego wieczorka dziewczynki:)

Do góry