reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
aaga gratuluje zakup i fajnie ze mi las dobry dzien..a ten mac to już całkiem hahah ja nie bylam jeszcze w ciązy ale jeszcze nic straconego;/ zeby moja gin mnie słyszała..haah
gusiak no pięknie maluszek Ci rośnie:))
meago dzieki! powiem Ci ze sama nie rozumiem w takim razie..czkawka tez na dole, kopniaków jako takich ja już nie dostaję chyba za mało miejsa w sródku ale czuje takie rozpychanie i przeciąganie nad pępkiem...niestety kopniaków w żebra brak..ok załóżmy ze to głowką sie tak rozpycha na górze ale czemu czka tak nisko :eek: :eek:

anoula82 ja Ci powiem jak jest u mnie, bo mój Bąbel też ma często czkawki, a jest główką w dół. Otóż jak ma czkawkę to czuję najbardziej na dole brzucha. Z kolei ja nie dostaje żadnych kopniaków w żebra, bardziej czuję ruchy w okolicy pępka. Myślę, że Twój Bąbel już się przekręcił, tak mi się coś wydaje :-)

MAM MĘŻA GEODETĘ. Dzięki że trzymałyście kciuki!

860i3e5ez8vmq73d.png

7u229n73xrci349t.png

Anna Orłowska trzymaj się w tym szpitalu, dacie radę! jeszcze tylko trochę :)
kaskaleczna ja uwielbiam zbierać grzyby, w tym roku niestety nie mogę :( ale mam suszone z zeszłego roku jeszcze :) no i M był już z synem na grzybach, no i mama mi podrzuca :)
aaga84 no ja dziś jadłam kebaba :D a na kolację będą naleśniki z kapustą i grzybami bo M późno zaczął robić :) fajne że na wizycie ok :) synek ładnie rośnie :) no i gratuluję zakupu wózka :)
Gusiak88 no to już kawał dziewczyny :)
gnosia24 gratulacje dla męża Pani Geodetowo ;D

Ostatnia edycja:
3564700361_5
to moja nowa fura - zdjęcie z ogłoszenia zgarnęłam
rudawo-brązowa

Kaskaleczna dobrze, że stosujesz się do zaleceń lekarza :)

Gusiak fajnie, że dzidzia już taka duża :) A cukry pod kontrolą, więc nie martw się,
przyjdzie czas i one się naprawią.

Gnosia gratulacje dla męża!!!

anoula mój synek w rózne miejsca kopie, wypina dupkę najczęściej przy pępku, a
czkawkę czuję jakoś pośrodku, a jest ułożony główką do dołu.

Marys chyba nas dziś zgaga porządna czeka w nocy :)

reklama
Anna O. - trzymaj się dzielnie! Oby było wszystko jak najlepiej!

Gnosia- gratulacje dla męża :)

Anoula- mój synek też czka całkiem nisko, a dokładnie tam, gdzie ma główkę. A kopie pod żebrami, czasem po żebrach i mocno się rozciąga na boki.

Do góry