reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

A ja Wam powiem, że nie pamiętam kiedy jadłam chipsy. Teraz prędzej mi słodkie wchodzi, a jeśli ju coś ze słonych przekąsek, to są to Twistosy o smaku fromage :)

Wczoraj mamuśka wieczorem przybyła i ugotowała zupę i razem ukleiłyśmy pierogi ruskie :) Więc obiad mam dziś gotowy. Może coś zgarnę, chociaż Wam powiem, że jak na siebie patrze w lustrze to mi jest samej siebie żal, że już jak wieloryb wyglądam. Porobię chwilkę i już trzeba odpoczywać, bo brzuch twardy. Wczoraj to stwardniał po tym jak zeszłam do piwnicy wyciągnąć pranie z pralki i wróciłam na góre. I już skała,a nie brzuch. A prasowania mam ze 3 prania jeszcze :/

marys25 moja Aniela też coś smarka i kicha... Ja jeszcze nie.
A co do torby, to ja niby w jednej miałam dla dzidzia i dla mnie, ale faktycznie chyba jakąś skombinuję mniejszą, żeby dla dzidzia rzeczy włożyć. Zawsze to mniej szukania.

reklama
Witajcie :) Pozdrowienia ze słonecznej wawy.

brackiee ja też czytam mężowi Twoje kawał i zawsze razem się śmiejemy :)

DoMisia nie martw się, wszystko będzie ok. Dotrwasz do terminu, tym bardziej, że większość prac masz już za sobą.

Wy ciągle o tych chipsach, a ja staram się ich nie jeść, a tak je lubię :) Chyba dziś się skuszę. To wszystko przez Was :)

rojku to rób etapami, żeby brzunio nie twardniał. Ja też dziś pierogi ruskie, ale niestety kupne, Twoje na pewno super pyszne będą.

My z M zaraz jedziemy krew oddać, żeby miał dzień wolny, bo ciągle pracuje, jutro nawet dobę ma w pracy. Potem usg, zobaczymy dzidziusia :) a potem pan od szafy kończy swoje dzieło w przedpokoju. jupi :)

idę śniadanko robić, nie mam weny, co bym zjadła. Wyjdzie w trakcie

aga no właśnie tak robię :) Ale z prasowaniem najgorzej, bo mogę poprasować parę rzeczy i przerwa, a że przy Anieli nie poprasuję, to robię to jak już śpi, albo jak tatuś się nią zajmuje, więc sterty rosną, a moje moce przerobowe maleją :)

Witam się przy śniadaniu z ... parówkami:happy: narobiłyście mi ochoty na nie :p
kaskaleczna ja uwielbiam chipsy z biedronki grillowane warzywa ale niestety nie ma ich w regularnej sprzedaży:wściekła/y:
rojku do mnie też przybyła Mama i robiłyśmy pierogi ruskie, oczywiście je uwielbiam ale po nich w nocy mam straszną zgagę ;/ ale i tak nie mogłam sobie odmówić zjedzenia :)

Ostatnia edycja:
Witam Was w południe. U mnie nawet ładna pogoda choc zapowiadali przelotne opady.

Tak piszecie o tych parówkach że ażmusiałam dziecku jedną ukraść i zjeśc, ale moja dzidzia zdecydowanie woli słodycze, szaleje wtedy niesamowicie.

U mnie dziś nerwówka cały dzień - mój mąż zdaje właśnie egzamin państwowy na uprawnienia geodezyjne I zakresu. Testy już zdał jeszcze cześć opisowa i ustna i około 19 wyniki. Tak się denerwuje jakbym to ja zdawała.

a co do chipsów to też lubię sobie podjeść - najbardziej lays zielona cebulka, ale staram sie nie jesc ich często. tak dwa razy w miesiącu to max.

860i3e5ez8vmq73d.png

7u229n73xrci349t.png

cześć dziewczyny :)
rojku to proszę zadbać o moją imienniczkę (mam na drugie Aniela i wszyscy w domu tak do mnie mówią) żeby się nie rozchorowała :) my śmierdzimy czosnkiem na odległość :) a co do torby to tak w nocy myślałam że chyba jednak będzie jedna, ale swoje rzeczy włożę w coś np reklamówkę- jeszcze nie wiem i dopiero do torby, tak w razie gdybym musiała iść do szpitala na leżenie a nie na poród. W tej torbie to i tak później będzie dużo miejsca jak się zużyją te podkłady i inne duże rzeczy.
Chipsy lubię np. takie 5905187104419-chipsletten-100g-fromage-chipsy.jpg

A dziś na obiad M obiecał mi naleśniki z kapustą i grzybami :)))

Załączniki

• 5905187104419-chipsletten-100g-fromage-chipsy.jpg
    5905187104419-chipsletten-100g-fromage-chipsy.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 28
akilegna no ja też miałam zgagę po zjedzeniu, ale takich świeżutkich nie mogłam sobie odmówić.

No w tej torbie to najwięcej właśnie te podpaski/narty itp. Jak już je zużyjemy, to będzie spoooro miejsca.

hej mamuśki, ja mam już coraz częstsze skurcze, nad ranem zwłaszcza więc bez nospy ani rusz :no: zaczynam 35 tydz a dzidzia nadal ułożona pośladkowo ,
aj chipsy, mniaaaam aż mi slinka leci
w pon na 10.40 mam wizytę ciekawe co mi doktorek powie :szok:

reklama
Do góry