Rojku właśnie mi też ciężko prasować, jednak taka pozycja na dłuższą metę jest bardzo niewygodna. W sumie ociągam się z tym praniem i prasowaniem. Ale nie ma bata, za tydzień zaczynam. A potem pakowanie torby pójdzie w ruch.
A odnośnie „zdrowego” jedzenia, z M załatwialiśmy kilka spraw no i głodni się zrobiliśmy. I co? Mc Donald's był grany

Mój ukochany wieśmac i frytki. Która mnie dziś przebije z kaloriami?

A na kolację pierogi ruskie... hehe
kaaroo uważaj na siebie.
Anna O trzymaj się dzielnie. Dobrze będzie!
Kaskaleczna tylko nie przesadzaj w drugą stronę z tą robotą

Choć wiem, jak już Ci wolno to szalejesz
Powiem Wam, że my już po usg, nasz Synek waży 1822 g i według usg ciąża jest starsza o tydzień, choć to i tak pewnie nijak ma się do terminu porodu. Wszystko z Małym ok. Mieści się ze wszystik w normach i machał rączusią. Widzieliśmy profil buźki – ślicznotek nasz kochany
A druga dobra wiadomość – kupiliśmy wózek używany

Jedo Fyn 3w1 za ...400 zł

Powiem Wam, że taki fart. Rano (jak co rano) przeglądałam ogłoszenia i wyczaiłam nowe. Jak zobaczyłam opis, cenę i że z warszawskich bielan, to od razu za telefon. Pani od razu z nami na oglądanie się umówiła. W międzyczasie miała inne telefony od zainteresowanych, ale jak już weszłam i zerknęłam na wózek, to wiedziałam, że to ten

Jestem happy, bo liczyłam, że za ten komplet wydam min. 800 zł. Wózek w pełni sprawny, odświeżony i w dobrym stanie. Mam dziś mega humorek