reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy lipiec 2013

reklama
hej

Viv gratki dla Gabrysia z okazji 7 miesięcy :tak:

Wika nie jada kaszek wcale :shocked2: chlebem nadrabia :-p

Mój Matiś był dużym dzieckiem ale i tak dawałam mu kaszki bo lubił :-)

Hejka
Julka uwielbia kaszki z owocami, zje całą miseczkę :tak: Moja urodziła się z wagą 3450g, a teraz będzie z 10kg :-D Klocuś. Choć musiałabym ją zważyć, może mnie jeszcze zaskoczyć :szok:

A i dziś zauważyłam białą kreseczkę w miejscu prawej górnej dwójki, kolejny ząbek, tylko troszkę nie po kolei :cool2:

PS ja do dziś lubię kaszki :sorry2::-p

Laura urodziła się z wagą 3490 i na cycku tyle przybrała. Nie wiem czy tak dobrze przyswaja czy o co chodzi. Jakoś specjalnie dużo nie je.

My dzisiaj na obiad pierogi z serem ot co poszłam na łatwiznę.

Pyśka zdrówka dla córci.
Viv dla twojej córci również i gratki dla synka z okazji 7miesięcy.

Ewelina dzięki
Gabryś urodził się z wagą 3500g we wtorek go ważyli w ośrodku było równo 8 kg.
Dziewczyny czy wasze dzieci też są takie szybkie b ja nie daje rady go na okrągło gonić. Przed chwilą wszedł w szparę między lodówką a szafką. Tam moze jest z 15-20 cm .:wściekła/y: Chodzę ciągle i sprzątam po dziewczynkach bo on wszystko znajdzie, najczęściej są to gumki do włosów i spinki.

Miki też leniuch jeśli chodzi o raczkowanie :-D

Dziewczyny muszę się pochwalić idzie nam pierwszy ząb :rofl2:

Viv zdrówka dla małej i najlepszego dla Gabrysia :-)

Ostatnia edycja:
Viv zdróweczka dla Gabrysia z okazji 7 miesięcy. Jagoda nie raczkuje ale turla się w wybranych przez siebie kierunkach, przez co już mamy pierwszego guza za sobą.

Tuśka gratulacje pierwszego zębuszka. U nas cisza na razie w tej kwestii.

reklama
Viv - 100 lat dla Gabrysia!!

Tuśka - gratuluję pierwszego zębolka!

Flowerka - moja też nie raczkuje, a guza już się nabawiła. Miała bliskie spotkanie z szafką:) na szczęście obyło się bez płaczu i innych histerii

jakaś cisza się zrobiła, chyba wszystkie zajęte gotowaniem i jedzeniem:) a u nas dzień jak co dzień. Noc jakaś kiepska była. Moja Zu obudziła się najpierw o 1, a na dobre wstała o 4 i koniec ze spaniem było. Kurcze, czasami się martwię, że ona za mało śpi. Ile Wasze Bejbiki śpią w ciągu dnia i o której przeważnie wstają?

Ostatnia edycja:
Do góry