reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy lipiec 2013

reklama
hej

Viv gratki dla Gabrysia z okazji 7 miesięcy :tak:

Wika nie jada kaszek wcale :shocked2: chlebem nadrabia :-p

Mój Matiś był dużym dzieckiem ale i tak dawałam mu kaszki bo lubił :-)

Hejka
Julka uwielbia kaszki z owocami, zje całą miseczkę :tak: Moja urodziła się z wagą 3450g, a teraz będzie z 10kg :-D Klocuś. Choć musiałabym ją zważyć, może mnie jeszcze zaskoczyć :szok:

A i dziś zauważyłam białą kreseczkę w miejscu prawej górnej dwójki, kolejny ząbek, tylko troszkę nie po kolei :cool2:

PS ja do dziś lubię kaszki :sorry2::-p

Laura urodziła się z wagą 3490 i na cycku tyle przybrała. Nie wiem czy tak dobrze przyswaja czy o co chodzi. Jakoś specjalnie dużo nie je.

My dzisiaj na obiad pierogi z serem ot co poszłam na łatwiznę.

Pyśka zdrówka dla córci.
Viv dla twojej córci również i gratki dla synka z okazji 7miesięcy.

Ewelina dzięki
Gabryś urodził się z wagą 3500g we wtorek go ważyli w ośrodku było równo 8 kg.
Dziewczyny czy wasze dzieci też są takie szybkie b ja nie daje rady go na okrągło gonić. Przed chwilą wszedł w szparę między lodówką a szafką. Tam moze jest z 15-20 cm .:wściekła/y: Chodzę ciągle i sprzątam po dziewczynkach bo on wszystko znajdzie, najczęściej są to gumki do włosów i spinki.

Miki też leniuch jeśli chodzi o raczkowanie :-D

Dziewczyny muszę się pochwalić idzie nam pierwszy ząb :rofl2:

Viv zdrówka dla małej i najlepszego dla Gabrysia :-)

Ostatnia edycja:
Viv zdróweczka dla Gabrysia z okazji 7 miesięcy. Jagoda nie raczkuje ale turla się w wybranych przez siebie kierunkach, przez co już mamy pierwszego guza za sobą.

Tuśka gratulacje pierwszego zębuszka. U nas cisza na razie w tej kwestii.

reklama
Viv - 100 lat dla Gabrysia!!

Tuśka - gratuluję pierwszego zębolka!

Flowerka - moja też nie raczkuje, a guza już się nabawiła. Miała bliskie spotkanie z szafką:) na szczęście obyło się bez płaczu i innych histerii

jakaś cisza się zrobiła, chyba wszystkie zajęte gotowaniem i jedzeniem:) a u nas dzień jak co dzień. Noc jakaś kiepska była. Moja Zu obudziła się najpierw o 1, a na dobre wstała o 4 i koniec ze spaniem było. Kurcze, czasami się martwię, że ona za mało śpi. Ile Wasze Bejbiki śpią w ciągu dnia i o której przeważnie wstają?

Ostatnia edycja:
Do góry