reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy lipiec 2013

reklama
Tuśka taaa wizyta teściowej - współczuje i to jeszcze akurat jak chora jesteś i "nieogarnięta".
Ja tu ograniczam słodkie, a wy o takich pysznościach piszecie :-).

Odkryłam, że moja przeglądarka netowa się zaktualizowała i dlatego forum odmawia posłuszeństwa, ale wchodze teraz przez explorera.

Malgosia ja najczęściej kupuję ciuszki jak przez neta to w 5 10 15, Next, C&A, czasami w Smyku. Ale bardzo podobają mi się ubranka z F&F i dość dobre są gatunkowo. Co jakiś czas w tesco je przeceniają.

Cześć Dziewczyny!
Witam się przed weekendowo, tylko te prognozy mi cały czas przeszkadzają:/
Tuśka - sama nie wiem co chcę, obiecałam sobie, że już nic Małej nie będę kupować, bo z kasą mamy ciężko, ale tak jak Wam pisałam chętnie kupiłabym jakiś fajny beret na wiosnę. Mąż mnie z domu wygoni:)

Ewelina - odpuść sobie ograniczanie czegokolwiek i wyjdzie Ci na zdrowie. Ja zawsze tak mam, że jak chcę schudnąć to tyję, a jak to mam w poważaniu to kilka kilogramów ucieka:) Dlatego chętnie upiekę ciasteczko:D

Dziewczyny jaką miałam tragiczną noc. Od północy Mała Zu budziła się dosłownie co godzinę, nic nie pomagało. Max godzina snu i płacz. Koszmarne to było. Dobrze, że Mężu też wstawał. Jakoś nie widzę gości w weekend. Ludzie schowałabym się gdzieś pod kocem z filiżanką ciepłej kawy, kawałkiem ciasteczka i dobrą książką - chociaż jeden dzień mi się taki marzy. Życie jest przewrotne, jak byłam w ciąży to po miesiącu siedzenia w domu książki mnie kuły w oczy, a teraz dużo bym dała za takie tet-a-tet z dobrą pozycją. Kurcze, najgorsze jest, że mam na półce kilka zaległości, cholera może ma któraś pomysł na wydłużenie doby??:-)

Mamusie, miłego piątkowego dnia! Za 7 i pół godziny weekend!!:-)

btw - gdzie moonaza, viv? już tylko we trzy zostałyśmy? Matko, dziewczyny, żebym po weekendzie nie została sama!;-)

Ostatnia edycja:
Hej, Małgosia współczuję nocy, coś musiało się bidulce śnić.
Ja też obiecałam sobie, że małej nic nie kupie bo ma tyle tych rzeczy, ale zawsze mnie coś skusi :)
Nie mam niestety sposobu na wydłużenie doby, a też by mi się przydało pomimo tego, że w domu siedzę.

Dziewczyny gdzie jesteście moonaza, viv, justyna3003? Miłego dnia.

Ostatnia edycja:
Małgosia a może to ząbki? bo mały nasz ostatnio wyje całymi dniami b idzie drugi ząb - dobrze ze mąż to widzi bo zawsze mówił ze co ja w tym domu robię cały dzień ze nie miałam czasu czegoś zrobić:-)a bywają dni ze się nie da i tyle. Ja też czasami marzę o dniu pod kocem z kubkiem i książką ale nie potrafię wydłużyć doby w końcu i tak śpię tylko po 5-6 h.
Ewelinka gdzieb kupujesz ciuszki z nexta ? z oficjalnej strony?

Ja wiele razy coś chciałam kupić tylko martwi mnie to że przy płatności podajesz wszystkie dane karty i trochę to dla mnie dziwne. A co Ty myślisz?

Tak za pierwszym razem też się bałam, ale zaryzykowałam i jestem bardzo zadowolona:happy:
U nich to chyba norma takie zakupy z podaniem danych karty.
No wiadomo różnie to bywa, ale skoro już tyle lat są na rynku to im zaufałam.

jestem, ale mam dołą jak rów mariański....
czuję sie psychicznie rozjechana, a fizycznie umierająca. Domiś daje nam w kość, nie je, nie chce pić, cuduje...wczoraj spał 2 x po 30min...wczoraj było szczepienie na wzw...mam dosć przychodni, lekarki i nie wiem co zrobić ale nie chcę już na nic szczepić mojego dziecka.
Przepraszam że tylko o sobie ale nie mam siły...

reklama
Justyna głowa do góry. Moje dziecko też nie sypia dużo w ciągu dnia a jeśli chodzi o jedzenie to u nas też tragedia. Obiadku nawet połowy nie zje to samo z mlekiem. Może to od tego że jest chory albo od zębów ale nie ukrywam że też mam dość.
A może łapie nas przesilenie wiosenne? Zrób coś dla siebie żeby poprawić sobie humor.

Do góry