reklama
Ewelina245
Fanka BB :)
Tuśka taaa wizyta teściowej - współczuje i to jeszcze akurat jak chora jesteś i "nieogarnięta".
Ja tu ograniczam słodkie, a wy o takich pysznościach piszecie :-).
Odkryłam, że moja przeglądarka netowa się zaktualizowała i dlatego forum odmawia posłuszeństwa, ale wchodze teraz przez explorera.
Malgosia ja najczęściej kupuję ciuszki jak przez neta to w 5 10 15, Next, C&A, czasami w Smyku. Ale bardzo podobają mi się ubranka z F&F i dość dobre są gatunkowo. Co jakiś czas w tesco je przeceniają.
Ja tu ograniczam słodkie, a wy o takich pysznościach piszecie :-).
Odkryłam, że moja przeglądarka netowa się zaktualizowała i dlatego forum odmawia posłuszeństwa, ale wchodze teraz przez explorera.
Malgosia ja najczęściej kupuję ciuszki jak przez neta to w 5 10 15, Next, C&A, czasami w Smyku. Ale bardzo podobają mi się ubranka z F&F i dość dobre są gatunkowo. Co jakiś czas w tesco je przeceniają.
malgosiaaaa
Cześć Dziewczyny!
Witam się przed weekendowo, tylko te prognozy mi cały czas przeszkadzają:/
Tuśka - sama nie wiem co chcę, obiecałam sobie, że już nic Małej nie będę kupować, bo z kasą mamy ciężko, ale tak jak Wam pisałam chętnie kupiłabym jakiś fajny beret na wiosnę. Mąż mnie z domu wygoni
Ewelina - odpuść sobie ograniczanie czegokolwiek i wyjdzie Ci na zdrowie. Ja zawsze tak mam, że jak chcę schudnąć to tyję, a jak to mam w poważaniu to kilka kilogramów ucieka Dlatego chętnie upiekę ciasteczko
Dziewczyny jaką miałam tragiczną noc. Od północy Mała Zu budziła się dosłownie co godzinę, nic nie pomagało. Max godzina snu i płacz. Koszmarne to było. Dobrze, że Mężu też wstawał. Jakoś nie widzę gości w weekend. Ludzie schowałabym się gdzieś pod kocem z filiżanką ciepłej kawy, kawałkiem ciasteczka i dobrą książką - chociaż jeden dzień mi się taki marzy. Życie jest przewrotne, jak byłam w ciąży to po miesiącu siedzenia w domu książki mnie kuły w oczy, a teraz dużo bym dała za takie tet-a-tet z dobrą pozycją. Kurcze, najgorsze jest, że mam na półce kilka zaległości, cholera może ma któraś pomysł na wydłużenie doby??:-)
Mamusie, miłego piątkowego dnia! Za 7 i pół godziny weekend!!:-)
btw - gdzie moonaza, viv? już tylko we trzy zostałyśmy? Matko, dziewczyny, żebym po weekendzie nie została sama!;-)
Witam się przed weekendowo, tylko te prognozy mi cały czas przeszkadzają:/
Tuśka - sama nie wiem co chcę, obiecałam sobie, że już nic Małej nie będę kupować, bo z kasą mamy ciężko, ale tak jak Wam pisałam chętnie kupiłabym jakiś fajny beret na wiosnę. Mąż mnie z domu wygoni
Ewelina - odpuść sobie ograniczanie czegokolwiek i wyjdzie Ci na zdrowie. Ja zawsze tak mam, że jak chcę schudnąć to tyję, a jak to mam w poważaniu to kilka kilogramów ucieka Dlatego chętnie upiekę ciasteczko
Dziewczyny jaką miałam tragiczną noc. Od północy Mała Zu budziła się dosłownie co godzinę, nic nie pomagało. Max godzina snu i płacz. Koszmarne to było. Dobrze, że Mężu też wstawał. Jakoś nie widzę gości w weekend. Ludzie schowałabym się gdzieś pod kocem z filiżanką ciepłej kawy, kawałkiem ciasteczka i dobrą książką - chociaż jeden dzień mi się taki marzy. Życie jest przewrotne, jak byłam w ciąży to po miesiącu siedzenia w domu książki mnie kuły w oczy, a teraz dużo bym dała za takie tet-a-tet z dobrą pozycją. Kurcze, najgorsze jest, że mam na półce kilka zaległości, cholera może ma któraś pomysł na wydłużenie doby??:-)
Mamusie, miłego piątkowego dnia! Za 7 i pół godziny weekend!!:-)
btw - gdzie moonaza, viv? już tylko we trzy zostałyśmy? Matko, dziewczyny, żebym po weekendzie nie została sama!;-)
Ostatnia edycja:
Ewelina245
Hej, Małgosia współczuję nocy, coś musiało się bidulce śnić.
Ja też obiecałam sobie, że małej nic nie kupie bo ma tyle tych rzeczy, ale zawsze mnie coś skusi
Nie mam niestety sposobu na wydłużenie doby, a też by mi się przydało pomimo tego, że w domu siedzę.
Dziewczyny gdzie jesteście moonaza, viv, justyna3003? Miłego dnia.
Ja też obiecałam sobie, że małej nic nie kupie bo ma tyle tych rzeczy, ale zawsze mnie coś skusi
Nie mam niestety sposobu na wydłużenie doby, a też by mi się przydało pomimo tego, że w domu siedzę.
Dziewczyny gdzie jesteście moonaza, viv, justyna3003? Miłego dnia.
Ostatnia edycja:
Małgosia a może to ząbki? bo mały nasz ostatnio wyje całymi dniami b idzie drugi ząb - dobrze ze mąż to widzi bo zawsze mówił ze co ja w tym domu robię cały dzień ze nie miałam czasu czegoś zrobić:-)a bywają dni ze się nie da i tyle. Ja też czasami marzę o dniu pod kocem z kubkiem i książką ale nie potrafię wydłużyć doby w końcu i tak śpię tylko po 5-6 h.
Ewelinka gdzieb kupujesz ciuszki z nexta ? z oficjalnej strony?
Ewelinka gdzieb kupujesz ciuszki z nexta ? z oficjalnej strony?
Ewelina245
Tuśka88 z tej strony i wysyłka jest za darmo przy zamówieniu za min. 75 zł Women’s, Men’s & Children’s Clothing | Next: Poland
Od wczoraj mają nową kolekcję już na lato:-)
Mój mąż też dzisiaj w domu, pewnie zrobię mniej niż jak sama jestem hehe.
Ogórkowa się gotuje, ja popijam kawkę i zaraz mała się obudzi to idziemy na spacer.
Od wczoraj mają nową kolekcję już na lato:-)
Mój mąż też dzisiaj w domu, pewnie zrobię mniej niż jak sama jestem hehe.
Ogórkowa się gotuje, ja popijam kawkę i zaraz mała się obudzi to idziemy na spacer.
Ostatnia edycja:
Ewelina245
Tak za pierwszym razem też się bałam, ale zaryzykowałam i jestem bardzo zadowolona
U nich to chyba norma takie zakupy z podaniem danych karty.
No wiadomo różnie to bywa, ale skoro już tyle lat są na rynku to im zaufałam.
U nich to chyba norma takie zakupy z podaniem danych karty.
No wiadomo różnie to bywa, ale skoro już tyle lat są na rynku to im zaufałam.
justyna3003
jestem, ale mam dołą jak rów mariański....
czuję sie psychicznie rozjechana, a fizycznie umierająca. Domiś daje nam w kość, nie je, nie chce pić, cuduje...wczoraj spał 2 x po 30min...wczoraj było szczepienie na wzw...mam dosć przychodni, lekarki i nie wiem co zrobić ale nie chcę już na nic szczepić mojego dziecka.
Przepraszam że tylko o sobie ale nie mam siły...
czuję sie psychicznie rozjechana, a fizycznie umierająca. Domiś daje nam w kość, nie je, nie chce pić, cuduje...wczoraj spał 2 x po 30min...wczoraj było szczepienie na wzw...mam dosć przychodni, lekarki i nie wiem co zrobić ale nie chcę już na nic szczepić mojego dziecka.
Przepraszam że tylko o sobie ale nie mam siły...
reklama
Justyna głowa do góry. Moje dziecko też nie sypia dużo w ciągu dnia a jeśli chodzi o jedzenie to u nas też tragedia. Obiadku nawet połowy nie zje to samo z mlekiem. Może to od tego że jest chory albo od zębów ale nie ukrywam że też mam dość.
A może łapie nas przesilenie wiosenne? Zrób coś dla siebie żeby poprawić sobie humor.
A może łapie nas przesilenie wiosenne? Zrób coś dla siebie żeby poprawić sobie humor.