reklama
Edysiek
odkrywca
Moje dziecko ma dzisiaj lęk separacyjny poziom hard idę na spacer, bo i tak nic nie zrobię.
Oj też mi szkoda Lidla, ale pewnie nie umiałabym się oprzeć, a musimy najpierw wyrosnąć z tego co mamy. Kupiłabym coś na wiosnę, ale nie wiem jaki rozmiar.
Oj też mi szkoda Lidla, ale pewnie nie umiałabym się oprzeć, a musimy najpierw wyrosnąć z tego co mamy. Kupiłabym coś na wiosnę, ale nie wiem jaki rozmiar.
Dziekuje za rady dziewczyny! Na razie odpukac jakby lepiej, chetnie sie przystawil do piersi, sporo zjadl i zasnal na 1.5h bez wymiotowania, po przebudzeniu zjadl drugi raz jakies 30min temu i na razie tez ok. Maz go wlasnie bierze na spacer bo w wozku go najlatwiej uspic i utrzymac w pozycji na plecach. Ma lakki stan podgoraczkowy 37.3 i byly dzis dwie kupy, ale nie biegunkowe, wygladaly normalnie tylko okropnie smierdzace. Probiotyk powiadacie... Mam Biogaje w plynie kupiona na wypadek kolek ale nigdy tego nie dostawal, moze byc? Ciekawe ze Gastrolit ktorego ja nie jestem w stanie przelknac Oskar pije (ze strzykawki) calkiem chetnie Jak dalej bedzie tak co 1,5-2h pil sporo z piersi to tez go dalej dopajac? Boje sie zeby nie przedobrzyc i samej nie spowodowac wymiotow przez przepelnienie brzuszka...
milenka30
Fanka BB :)
JOULUATTO jak pije często pierś i już nie wymiotuje to jest dobrze,nie odwodni się.
EDYSIEK ja na 86-92 kupuje,bluzek by nam się przydało a tam takie ładne i tanie,ciepłe spodenki jedne też bym kupiła i te misiowe bluzy super.Sprzedałam pomysł chrzestenej na jezdzika tzn nie dokładnie taki co chciałam ona wybierze ale na teraz i tak nam barierki nie potrzebne bo młoda ma nie siadać;-).Więc mogę cos kupić kula wtech albo krzesełko fp
EDYSIEK ja na 86-92 kupuje,bluzek by nam się przydało a tam takie ładne i tanie,ciepłe spodenki jedne też bym kupiła i te misiowe bluzy super.Sprzedałam pomysł chrzestenej na jezdzika tzn nie dokładnie taki co chciałam ona wybierze ale na teraz i tak nam barierki nie potrzebne bo młoda ma nie siadać;-).Więc mogę cos kupić kula wtech albo krzesełko fp
madziolina_p
Ooo przypomnalyscie mi o Lidlu! Ja mam obok, a do tego takiego Lidla gdzie chyba malo matek z dziecmi jest, bo nieraz ubranka to poprzeceniane jeszcze sa i zostaja ;-)
Dzieciaczkom bidulkom chorowitkom duuuzo zdrowka!!!
A dzis kolejny dzien pochmurny :-(
Dzieciaczkom bidulkom chorowitkom duuuzo zdrowka!!!
A dzis kolejny dzien pochmurny :-(
Agunia ja juz pisalam na watku postepowym ze nasz syn jak jest zadowolony to wola "tata" a jak wsciekly to "mama" Nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie za grosz
My z mezem gralismy troche w weekend na Wii, ktore akurat w tym tygodniu oddaje do pracy bo im tam potrzebne a my i tak mamy w domu PS. Fajne, ale PS to to nie jest
Edysiek, ja tez uwielbiam Diablo I jeszcze Wiedzmina i Dante's Inferno. Ale kolejne czesci to juz chyba bede na emeryturze przechodzic bo w najblizszym czasie sie nie zapowiada Maz sobie tylko od czasu do czasu w Fife jeszcse pogrywa, ale to tez rzadko, glownie PS robi za odtwarzacz DVD.
Wyslalm Mamie cynk o Lidlu, ma dwa w okolicy domu moze cos upoluje. Ale niestety na Kabatach duzo mam jest w domu z maluchami i zazwyczaj do poludnia juz sie wszystko rozchodzi... Myslalm ze sie pociesze w niemieckim internetowym Lidlu jakby co ale nie maja tych ubranek o dziwo, a zazwyczaj sie oferty pokrywaja
My z mezem gralismy troche w weekend na Wii, ktore akurat w tym tygodniu oddaje do pracy bo im tam potrzebne a my i tak mamy w domu PS. Fajne, ale PS to to nie jest
Edysiek, ja tez uwielbiam Diablo I jeszcze Wiedzmina i Dante's Inferno. Ale kolejne czesci to juz chyba bede na emeryturze przechodzic bo w najblizszym czasie sie nie zapowiada Maz sobie tylko od czasu do czasu w Fife jeszcse pogrywa, ale to tez rzadko, glownie PS robi za odtwarzacz DVD.
Wyslalm Mamie cynk o Lidlu, ma dwa w okolicy domu moze cos upoluje. Ale niestety na Kabatach duzo mam jest w domu z maluchami i zazwyczaj do poludnia juz sie wszystko rozchodzi... Myslalm ze sie pociesze w niemieckim internetowym Lidlu jakby co ale nie maja tych ubranek o dziwo, a zazwyczaj sie oferty pokrywaja
milenka30
No dobra żeby nie było mi żal,na pocieszenie właśnie zakupiłam taki zestaw
Ubranka dziewczęce 80/86 + interaktywna kula VTECH (4804953654) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Sweterek na fotce wyglada cudnie,ciekawe jaki w rzeczywistości,ale cena za tyle rzeczy myslę że ok.
Ubranka dziewczęce 80/86 + interaktywna kula VTECH (4804953654) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Sweterek na fotce wyglada cudnie,ciekawe jaki w rzeczywistości,ale cena za tyle rzeczy myslę że ok.
reklama
madziolina_p
Super! Dobra okazja!